Kampl'dan Fener itirafı

Avusturya basınına konuşan Kevin Kampl, "'Benimle ilgilenen takımlar yok desem yalan olur. Özellikle Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp benimle ilgileniyor. Bu da hoşuma gibiyor. Bu iş tamamen menajerimin işi" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2013 Güncelleme 20 Aralık 2013, 00:00
Kampl’dan Fener itirafı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda karşılaştığı Avusturya ekibi Salzburg'un Sloven oyuncusu Kevin Kampl, yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini söyledi.

HER GÜN DAHA İYİYİM...
Salzburg'un yıldız oyuncusu, "Benimle ilgilenen takımlar yok dersem yalan söylemiş olurum. Özellikle Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp. Özellikle de Fenerbahçe gibi büyük kulüplerin benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor. Ama bu tamamen menajerimin işi. Ben hergün futbolumu geliştirmeye, daha iyi olmaya çaba gösteriyorum, antrenmanlarda çok iyi çalışıyorum ve sürekli gelişim gösteriyorum" ifadelerini kullandı.

LEVERKUSEN'DE YETİŞTİ
Sloven asıllı olmasına rağmen Alnmanya'da doğup büyüyen ve Bayer Leverkusen'in alt yapısında yetişen Kevin Krampl 2012/13 sezonunun başında 3 milyon Euro bonservis ücretiyle Aalen takımından Salzburg'a transfer oldu. Başarılı performansıyla Salzburg'un vazgeçilmezlerinden birisi olan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon 23 maçta forma giyerken 10 kez gol fileleri havalandırdı.

5 MİLYON EURO
Tekniğiyle sürati çok iyi birleştiren Kampl, Slovenya'da yılın futbolcusu ödülüne de aday gösterildi. Kevin Kampl'ın kulübüyle olan sözleşmesi 2017/18 sezonuna kadar- Kampl'ın piyasa değeri 5 milyon Euro civarında.

FENER'E ZOR ANLAR YAŞATTI
KEVIN Kampl, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Salzburg'la deplasmanda oynadığı ilk maçta çok yi bir performans sergilemiş ve Sarı-Lacivertli defansa zor anlar yaşatmıştı. Sloven futbolcu, o maçtan sonra da Fenerbahçe
ile bir süre adı anılmıştı.