Şike yok diyen şerefsizdir!

TFF'nin zamanında pisliğe bulandığını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Bakalım ahlak sınavını geçebilecekler mi? Ben her gittiğimde bütün yetkililerin hepsine '2010-2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur' diyorum. Hepsi kafalarını önüne eğiyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2013 Güncelleme 14 Aralık 2013, 01:13
Şike yok diyen şerefsizdir!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Tahkim Kurulu'nun 2010-2011 sezonun tescilinin iptali için yaptıkları başvurunun reddiyle ilgili olarak sert açıklamalarda bulundu. TFF yetkililerini ahlak sınavına soktuklarını belirten Hacıosmanoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Bakalım ahlak sınavını geçebilecekler mi? Ben her gittiğimde bütün yetkililerin hepsine '2010-2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur' diyorum. Hepsi kafalarını önüne eğiyor. Kendi kafalarını kendiler düzeltsin istiyoruz. Federasyona daha müracaat sürelerimiz bitmedi. Müracaat edeceğimiz merciler var. UEFA ve FIFA ile de görüşüyoruz. Sonuçta Türkiye'deki serüvenin hepsi bittiğinde o dosyalarla birlikte FIFA'ya gideceğiz. Biz 'Türk futbolu yanmasın' diyoruz. İlk seçildiğimde federasyon başkanına UEFA'dan yaptırım geleceğini söyledim ama inanmadılar. Sonra cezalar geldi. Biz Avrupa'nın süper devleti değiliz. Avrupa'nın büyük ülkelerinin takımlarına şikeden dolayı ceza veriyorlar. Türkiye sanki Avrupa'nın üzerinde bir devlet de, 'şike yapabilirsiniz' diyecekler bize"

PİSLİĞİN İÇİNDE BOĞULURSUNUZ
TFF'nin zamanında bir pisliğe bulundağını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Pisliği temizlemek için pislikten arınmanız lazım. Arınmazsınız o pisliğin içerisinde boğulursunuz. Bunun üzerine gide gide o koltuklarda oturamazsınız" dedi.

LİDERLİK HEDiYESi LOKUM
Başkan Hacıosmanoğlu, UEFA'da grubu lider bitiren futbolculara Roma Havaalanı'nda lokum hediye etti.