Buyursun gelsinler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı telefonla arayan Aziz Yıldırım, "Derbiyi isterseniz protokolde isterseniz benim locamda birlikte izleyelim" dedi. Fener yönetimi de Beşiktaşlı yöneticilere dostluk yemeği vermeye hazırlanıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2013 Güncelleme 29 Kasım 2013, 00:00
Buyursun gelsinler

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yarın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak derbi maç öncesinde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı Kadıköy'ye davet ettiği öğrenildi. Fener yönetimi Beşiktaş derbisinde konuk takımın yönetimini özel olarak karşılayıp, ağırlayacak. G.Saray maçı öncesi sarı-kırmızılıların Başkanı Ünal Aysal için "Devletin kendisine gösterdiği yerde oturur, sonra da gider" açıklaması yapan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı arayarak derbiyi nerede izlemek istediğini sorduğu ve kendisine stadın tüm kapılarının açık olduğunu söylediği bildirildi. Başkan Yıldırım'ın, Orman'a "İsterseniz protokolde, isterseniz benim locamda karşılaşmayı birlikte izleyebiliriz" dediği kaydedildi.

BEŞİKTAŞ'I SICAK BİR KARŞILAMA BEKLİYOR
Sarı-lacivertli yönetimin Beşiktaş yönetimine de sıcak bir karşılama ve ağırlama yapmaya hazırlandığı belirtiliyor. Yönetimin, Beşiktaşlı yöneticilere derbi öncesinde statta dostluk yemeği vermeyi planladığı, stada geliş ve gidişlerinde yöneticilerin Siyah-Beyazlı kafileye refakat edeceği gelen haberler arasında.

ÜNAL AYSAL DERBİYE GELMEMİŞTİ
Galatasaray derbisinde Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal stada gelmemiş, Galatasaraylı yöneticilere ise Başkan Vekili Abdullah Kiğılı önderliğinde refakat edilmiş ve derbi sakin bir ortamda tamamlanmıştı. Abdullah Kiğılı aynı zamanda eski yönetici Abdurrahim Albayrak'a da locasını açmıştı.

ORMAN'A BAŞKA ÜNAL AYSAL'A BAMBAŞKA
Galatasaray derbisi öncesinde Başkan Ünal Aysal'ın derbi maça gelebileceğini söyleyen Yıldırım, "Devletin gösterdiği yerde oturur" demişti. Aynı Yıldırım, Beşiktaş Baştanı Orman'a "İster protokolde ister locamda maçı birlikte izleyelim" dedi.