Muslera heyecanı

Konyaspor maçında sağ ayak baş parmağı kırılan ve sahalardan 1 ay uzak kalacağı açıklanan tecrübeli file bekçisi, büyük bir mucizeye imza atarak derbide oynayabilir

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Kasım 2013 Güncelleme 07 Kasım 2013, 09:59
Muslera heyecanı

İÇİNDEKİLER

Kopenhag'dan yaralı dönen Aslan, pazar günkü Fenerbahçe derbi öncesinde Muslera'dan gelen habere sevindi... Ligde 6 puan önünde yer alan ezeli rakibiyle 13 yıldır kazanamadığı Kadıköy'de karşılaşacak olan Galatasaray'da Uruguaylı kalecinin forma giyme ihtimali belirdi. Konyaspor maçında Gekas'tan aldığı darbe sonrasında sağ ayak baş parmağında kırık oluşan Muslera'nın 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Fakat Fenerbahçe karşısında oynamayı çok isteyen tecrübeli kalecinin sağlık ekibine "Beni mutlaka derbiye yetiştirin" demesi üzerine harekete geçildi. Alınan bilgilere göre, Muslera'nın çok ağrısı olmasına rağmen özel bir kramponla Şükrü Saracoğlu'nda forma giyme ihtimali bulunuyor.

PAZAR SABAHI ÖZEL İDMANA ÇIKACAK!
Muslera için çok yoğun bir mesaiye başlayan sağlık ekibi, hem Uruguaylı kalecinin bu özel kramponla olası performansı hem de sakatlığın ilerleme ihtimali üzerine çalışmalar yapıyor. Muslera'nın pazar sabahı Claudio Taffarel ve sağlık ekibi ile birlikte idmana çıkacağı ve son kararın burada verileceği ifade edildi.

SNEİJDER'İN KADER GÜNÜ CUMARTESİ
Galatasaray'da Muslera ile birlikte sakatlığı süren bir diğer isim de Wesley Sneijder... Uruguaylı kaleci gibi Konya maçında sakatlanan Hollandalı yıldızın 3 hafta forma giyemeyeceği açıklanmıştı. Fakat derbide oynamayı çok isteyen Sneijder'le ilgili karar cumartesi idman sonrası verilecek.

DERBİ 11'İ 2 İSİME BAĞLI!
Teknik direktör Mancini, Muslera ve Sneijder'in durumları kesinleşmediği için kadroyu belirleyemiyor. Bu iki yıldızla ilgili son karar, 11'in kaderini etkileyecek.

24 SAAT MESAİ VAR
Kulüp doktorları Muslera'nın pazar günkü kritik derbiye yetişebilmesi için adeta 24 saat mesai harcıyor.

SAKATLIĞI BÜYÜYEBİLİR
Muslera'nın derbide oynaması durumunda sakatlığının daha ileri bir boyuta geçme riski de bulunuyor.