Uygun'dan hakeme sert tepki!

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe karşısında hakemin yanlış kararlarının oyun sistemlerini engellediğini söyledi.

Giriş Tarihi 25 Ekim 2013, 00:00 Güncelleme 25 Ekim 2013, 23:20
Uygun’dan hakeme sert tepki!

İÇİNDEKİLER

Takımının kendi sahasında Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, "Oyun anlayışı adına istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Hakemin yanlış kararları oyun sistemimizi engelledi. İstemediğimiz arzu etmediğimiz mağlubiyet oldu. Bireysel hatalardan gol yedik. Çok iyi bir ivme yakalamıştık buradan puanlar bekliyorduk ama olmadı. Sivasspor maçıyla taraftarımızı güldürmek istiyoruz." diye konuştu.

Maçın hakemi İlker Meral'ın vermiş olduğu kararları da eleştiren Bülent Uygun, "Yediğimiz gol öncesinde oyuncumuza faul yapılıyor. Biz bundan vazgeçiyoruz. Ardından ofsayttan gol yiyoruz. Siz zaten belli bir ritmi yakalamak için koro kor adalet olması için çalışıyoruz. Futbolcumun belli bir seviye gelmesi için çalışıp, çabalıyoruz. Futbolcunun 11 kilometre koşması için uğraşıyoruz ama hakemin illede bu kilometre koşmasına gerek yok. Ancak İlker Meral gibi de pozisyonları 50 metreden seyretmeyecek. Doğru kararları vermek zorundasınız." dedi.

Basın toplantısına katılan futbolculardan Orhan Gülle ise "Maça iyi başlayamadık. Fenerbahçe baskınla futbola başladı. Bize karşı yüklendiler. İlk yarıyı 2-0 mağlup kapattık. Ofsayt gerekçesiyle sayılmayan bir gol vardı. 3-1 kaybettik üzgünüz. Önümüzdeki maçlara bakıp takımı yukarı taşımak istiyoruz." diye konuştu.