Sezer&Toraman yönetimi böldü

Beşiktaş'ta yöneticilerin bir bölümü 2 oyuncunun da affedilmesine sıcak bakıyor. Bir grup ise "2'sini de gönderelim" görüşünü savunurken bazı yöneticiler de "İbrahim'in hiçbir suçu yok. Sezer'le yolları ayıralım" fikrini benimsedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2013 Güncelleme 20 Ekim 2013, 01:17
Sezer&Toraman yönetimi böldü

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta İbrahim Toraman bilmecesi... Sezer Öztürk'le yumruk yumruğa kavga ettikten sonra yönetim kararıyla Sezer'le birlikte kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman hakkında yönetim kurulu üyeleri arasında 3 farklı görüşün hakim olduğu öğrenildi. 2 oyuncunun affedilmesinden yana olan bazı yöneticilerin, "Galatasaray'da Reira ile Melo birbirlerine girdi. Herkes onların gönderileceğini söylerken sonuçta devam ettiler. 2 futbolcuya ceza vermenin bize hiçbir katkısı olmayacak. En iyisi ikisini de barıştırıp affedelim. Böylesi çok daha iyi olacak" görüşünü savunduğu ortaya çıktı. Bu görüşe karşı çıkan yöneticilerin ise, "Bu ilk değil son da olmayacak. Bizim için takımın huzuru her şeyden daha önemlidir. Bu olay anlık bir hareket değil. Hırvatistan'da başlayıp Türkiye'de bitti. Yöneticilerin kavgayı ayırmalarını bile dikkate almadılar. 2 futbolcuyu affdersek takımda disiplinsizlik had safhaya çıkar. 2 oyuncu kadro dışı kalmaya devam etsin. Devre arasında onları göndeririz" dediği belirlendi.

GÖZLER YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA ÇEVRİLDİ
Beşiktaş'taki diğer yöneticilerin ise İbrahim Toraman'dan yana tavır koyarak, "Kavgada onun hiçbir suçu yok. Daha agresif ve saldırgan olan taraf Sezer. Bu nedenle İbrahim Toraman'ı takımda tutarak Sezer Öztürk'ü gönderelim" görüşünü ortaya attığı ortaya çıktı. Yönetimi'ndeki bu farklı görüşten sonra gözler bu hafta yapılacak olan yönetim kurulu toplantısına çevrildi. Teknik Direktör Biliç ve Önder Özen'in vereceği raporlar da verilecek karar aşamasından çok büyük önem taşıyor.

RAPORLAR ÇOK ÖNEMLİ
Yönetimin İbrahim Toraman ve Sezer hakkında vereceği kararda Teknik Direktör Bilic ve Önder Özen'in raporları da büyük önem taşıyor. 2 futbolcunun kaderi verilecek bu raporların ardından kesinlik kazanacak.

AFFEDİLME İHTİMALİ YÜKSELDİ
Beşiktaş'taki bayramlaşma töreninde Başkan Orman'ın kaptan İbrahim Toraman'a sıcak davranması gözden kaçmadı. Başkanın bu tavrı "Toraman affedilecek" görüşlerinin daha yüksek çıkmasına neden oldu.