Kavga kararı bayram sonrası 3 ihtimal var

Kavga eden İbrahim Toraman ile Sezer hakkında karar bayram sonrası verilecek. 2 yıldız için 3 seçenekten biri uygulanacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2013 Güncelleme 15 Ekim 2013, 02:25
Kavga kararı bayram sonrası 3 ihtimal var

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta yumruk yumruğa kavga eden İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk hakkındaki karar bayram sonrasında verilecek. Siyah- Beyazlı yönetimin 2 oyuncu hakkında verilecek karar için 3 ihtimal üzerinde durduğu öğrenildi.

PARA CEZASI KESİN
İki futbolcu için en iyi ihtimal birbirlerinden ve takımdan özür dilemeleri olacak. Bu takdirde İbrahim Toraman ve Sezer affedilecek ve ufak bir para cezasıyla kurtulacak. İkinci olasılık olarak yönetimin 2 oyuncuya çok ağır bir para cezası vermesi ve ikinci bir emre kadar ikisinin de antrenmanlara çıkarılmaması düşünülüyor. İbrahim Toraman ve Sezer hakkındaki en kötü senaryo ise 2 oyuncunun sözleşmesini feshetmek olacak. Yönetimin kararda ayrıcalık yapmayacağı ve kimin haklı olduğuna bakılmaksızın aynı cezayı uygulayacağı öne sürüldü.

TORAMAN YOL AYRIMINDA
İbrahim Toraman'ın kadro dışı bırakılmasını kabullenemediği ve takımdan ayrılmayı bile düşündüğü öne sürüldü. Kaptanın morilinin bozuk olduğu öğrenildi.