Yine Toraman yine olay

Toraman ve Sezer arasındaki tartışma Hırvatistan'da başladı. Tesislerde yumruklaşan iki futbolcu süresiz olarak kadro dışı bıraktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2013 Güncelleme 12 Ekim 2013, 01:23
Yine Toraman yine olay

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta gerginlik... İbrahim Toraman'la Sezer Öztürk tesislerde yumruk yumruğa birbirine girdi. İki oyuncu arasındaki ilk tartışma Hajduk ile oynanan maçta başlayıp soyunma odasında sürdü. Ancak araya giren teknik heyet ve futbolcular olayın büyümesini önledi. Toraman ve Sezer buna rağmen takım otobüsünde de birbirine tehditler savurdu. Özel uçakla İstanbul'a dönen takım Bilic'in isteği üzerine tesislerde kaldı. Nevzat Demir Tesisleri'nde sabah yapılacak antrenman için tüm futbolcular odalarına çekilirken sessizliği Sezer ve İbrahim Toraman'ın kavgası bozdu. Birbirlerine kin bürüyen iki oyuncudan İbrahim, "Bu takımın kaptanı benim" diyerek Sezer'e küfür etti.

TORAMAN KÜFRETTİ SEZER İLK YUMRUĞU ATTI
Sezer, İbrahim'in kendisine küfür etmesi üzerine kaptana yumrukla karşılık verdi. Takım arkadaşları 2 oyuncunun kavgası üzerine yataklarından kalkarak kavgayı ayırdı. Ancak öfkeleri geçmeyen iki oyuncu bu kez sabah kahvaltısında Bilic'in önünde kavga etmeye başladı. Hırvat teknik direktör gözlerinin önünde yaşanan bu olay üzerine Önder Özen'i aradı.

5 YIL ÖNCEKİ FİLM YENİDEN VİZYONA GİRDİ
Özen Bilic'ten gelen telefondan sonra, "Alacağın karar ikimizindir" dedi. Ardından Bilic yönetici Ahmet Kavalcı'yı duruma anlatarak durumu anlattı. Kavalcı olayı Başkan Fikret Orman'a aktarınca 2 oyuncu süresiz kadro dışı bırakıldı. Toraman 5 yıl önce de İbrahim Üzülmez'le terlik nedeniyle yumruklaşmış ve Üzülmez bu olay sonra kulüpten gönderilmişti.

SEZER'İN ŞANSI KALMADI
Beşiktaş'ta Bilic'in kadroya almaması nedeniyle sezon başından beri rahatsızlığını dile getiren Sezer'in İbrahim Toraman'la yaşadığı kavgadan sonra bir şansı kalmadı. Siyah-Beyazlı yönetimin tecrübeli oyuncuyu en geç Ocak ayı içinde takımdan göndermeyi planladığı öğrenildi.