Çok üzdün beni Adnan Abi!

Cimbom'un ikinci başkanı Candan Erçetin, köpeği adına açtığı twitter hesabından, "Koskoca Adnan abi beni diline dolamış. Çok kırıldım. Arena'ya gittiğim doğrudur... Ama toplantı odasının yerini bilmem" deyince sosyal medya yıkıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2013 Güncelleme 12 Ekim 2013, 01:20
Çok üzdün beni Adnan Abi!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da son günlerde olduğu gibi dün de bomba etkisi yaratacak bir haber gündeme düştü... Başkan Ünal Aysal'a adeta savaş açan eski 2. başkan Adnan Öztürk önceki gün yaptığı açıklamada, "Yeni yönetimin eski yönetimden tek farkı, artık yönetim kurulu toplantılarına giren bir yönetici var" ifadesini kullanmıştı. Öztürk isim vermese de 2. başkanlığa getirilen Candan Erçetin'i ima ettiği çok açıktı. Dün Öztürk'ün bu sözlerine twitter'dan yanıt geldi.

HAKİKATEN ÇOK KIRILDIM!
Fakat yanıtı veren ünlü sanatçı değil, yönetim kurulu toplantılarına girmekle suçlanan Candan Erçetin'in köpeği İrna Yorki'ydi!.. Erçetin'in köpeğinin adına açtığı ve kendi yönettiği hesaptan yapılan açıklamada, "Ben Lola halamla Wolf amcama üzülürken koskoca Adnan abi beni diline dolamış. Hakikaten çok kırıldım" denildi.

BENİ ARENA'DA SEVEN ABLALAR VAR!

Irna Yorki'nin hesabından yapılan açıklamada ayrıca, "Arena'ya birkaç kez gittiğim doğrudur. Çünkü orada beni seven ablalar var. Ama Adnan abiye söyleyin ben toplantı odasının yerini bile bilmem" ifadesi kullanıldı. Özellikle Fatih Terim'in gönderilmesinin ardından her seferinde 'Kurumsal yapı'dan dem vuran Galatasaray yönetiminin son bombası twitter'da adeta alay konusu oldu.

ERÇETİN ÇOK TARTIŞILMIŞTI
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın sanatçı Candan Erçetin'i yönetime alması ve ikinci başkan yapması çok tartışılmıştı. Erçetin bu eleştirilere hep sessiz kalmıştı.

ŞİMDİ TÜM GÖZLER ÖZTÜRK'TE
Son zamanlarda Ünal Aysal ve yönetimine yönelttiği çok sert eleştirilerle dikkatleri üzerine çeken Adnan Öztürk'e twitter üzerinden verilen ilginç yanıt günün konusu oldu. Öztürk'ün İkinci Başkan Candan Erçetin'den gelen bu yanıta karşılık verip vermeyeceği merak konusu.

SEÇİM MÜMKÜN DEĞİL
Spor Hukukçusu ve G.Saray Genel Kurul üyesi Metin Ünlü, ortaya çıkan tartışmalarla ilgili konuştu. Mayıs'ta seçim olmasıyla ilgili "Mümkün değil" diyen Ünlü, "İrfan Aktar'ın dediği gibi yeni yönetimin görev süresi 3 yıldır" dedi.