Haber hattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2013 Güncelleme 05 Ekim 2013, 00:00
Haber hattı

İÇİNDEKİLER

Mesut Özil en iyi ilk 11'de
Arsenal formasıyla Napoli galibiyetinde başrol oynayan Mesut Özil, UEFA tarafından açıklanan Şampiyonlar Ligi'nde 2. haftanın en iyi ilk 11'inde yer aldı. Bu maçta 1 gol, 1 de asistle oynayan yıldız futbolcu performansıyla alkışlanmıştı.

ULEB'te kuralar bugün çekiliyor
Basketbolda ULEB Avrupa Kupası'nda kura çekimi bugün yapılacak. İspanya'nın Barcelona kentindeki kura çekimine Beşiktaş Integral Forex, Banvit, Pınar Karşıyaka ve Aykon TED Ankara Kolejliler takımları katılacak.

Antalyaspor'da hedef Ç.Rize
Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş önünde aldıkları galibiyeti unuttuklarını söyledi. Aybaba, "Şimdi Rize maçına bakacağız, Hedefimiz galibiyetle dönmek. Bizim için önemli bir maç" dedi.

PTT 1. Ligi'nde 2 maç bugün
PTT 1.Ligi'nde bugün 2 karşılaşma oynanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor saat 14.00'te Karşıyaka'yı ağırlayacak. Diğer maçta ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor saat 19.00'da Bucaspor'u Kamil Ocak Stadı'nda konuk edecek.

Banvit, NBA'in resmi ortağı
Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener ile NBA'in Küresel Pazarlama ortaklarından sorumlu üst düzey başkan yardımcısı Collins ortaklık anlaşmasını imzaladı. Ömer Görener, "NBA'in ortağı olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Erciyes'te tek sorun Mangane
Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Konyaspor karşısında sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Çapa, "Bu maçta cezalı Mangane yok. Bu bizim için önemli bir eksik. Hedefimiz 3 puan" diye konuştu.