Kupa kimin hakkı herkes görecek

Sarı-Lacivertli futbolcular yönetimin kendileri için düzenlediği moral yemeğinde, "Trabzonspor'u bu hafta Kadıköy'de yenerek kupayı ve şampiyonluğu kimin hak ettiğini herkese göstereceğiz" sözünü verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2013 Güncelleme 04 Ekim 2013, 00:00
Kupa kimin hakkı herkes görecek

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de birlik ve beraberlik yemeği... Sarı-Lacivertli futbolcular yönetimle birlikte Papermoon'da verilen yemeğe katılırken Trabzonspor maçı öncesi galibiyet sözü verdi. Fenerbahçeli oyuncular samimi ortamda geçen yemekte, "Siz hiç merak etmeyin. Lige kötü başladık ama ondan sonra 5 maçı kazanarak liderliği yakaladık. Takım olarak hepimiz Trabzonspor maçının camia açısından ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu maçı kazanarak galibiyet serimizi 6'ya çıkarmak en büyük isteğimiz. Kupayı ve ve şampiyonluğu kimin hak ettiğini herkese göstereceğiz. Çıkışımızı sürdürmek için kendi sahamız ve seyircimiz önünde taraftarımıza bayram gelmeden bayram yaşatmak istiyoruz" diye konuştu. Bu maçtan sonra milli maç arasına gireceklerini yöneticilere hatırlatan Sarı-Lacivertli oyuncular, "Milli maça moralli girmek için Trabzonspor'u yenmemiz gerekiyor. Trabzonspor iyi bir takım ve onlar da bizi yenmek için sahaya çıkacak. Ancak biz onlardan daha güçlüyüz ve Kadıköy'de muhteşem taraftarımızın da desteğiyle gülen taraf olmak istiyoruz" ifadesini kullandı. Bu sezon şampiyonluk için kendilerine güvenlerinin tam olduğunu vurgulayan Sarı-Lacivertli oyuncular, "Avrupa'ya gidemesek de şampiyon olarak çok önemli bir mesaj vereceğiz" sözünü verdi.

YÖNETİMİN GALİBİYETE OLAN İNANCI TAM
Papermoon'daki yemek çok samimi bir ortamda geçerken Sarı-Lacivertli yöneticiler de futbolculara Trabzonspor karşısında galip geleceklerine inandıklarını söyledi. Yöneticiler ağız birliği etmişçesine, "Sahadan 3 puanla ayrılacağınıza şüphemiz yok. Bu sezon ligde şampiyon olacaksınız. Yönetim olarak inancımız tam. Bu takım herkesi yener" yorumunda bulundu.

ERSUN YANAL FUTBOLCULARIN FORMASINI HEDİYE ETTİ

Paper Moon'da verilen yemeğin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal günün anısına Raif Dinçkök ve Alize Dinçkök Eyüpoğlu'na tüm futbolcuların imzaladığı formaları hediye etti. Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun verdiği yemekte futbolcular yönetime galibiyet sözü verdi.