Ya Elderson ya Enoh

Sol bek arayan M.United, transfer yapmayınca Büttner'e izin vermedi. Siyah-Beyazlı yönetim Braga'nın Beninli sol beki Elderson ile Ajax'ın Kamerunlu futbolcusu Enoh için girişimlere başladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2013 Güncelleme 04 Eylül 2013, 01:36
Ya Elderson ya Enoh

İÇİNDEKİLER

Sol bek transferinde şu ana kadar istediği sonucu alamayan Beşiktaş'ta yönetim yeni arayışlar peşine girdi. Manchester United sol bek transferi yapmayınca Hollandalı Büttner'i bırakmadı. Bunun üzerine Beşiktaş yönetimi teknik direktör Bilic'in de isteğiyle Ajax'ın Kamerunlu futbolcusu Enoh ile Portekiz ekibi Braga'nın Nijeryalısı Elderson için düğmeye baştı. Siyah-Beyazlı yönetim bu iki isimden birinine imza attıracak!

6 EYLÜL'E KADAR VAKİT VAR
Elderson'un Portekizli menajeriyle Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Deniz Atalay'ın bir görüşme yaptığı da gelen haberler arasında. Avrupa Kupaları'ndan ihraç edildiği için UEFA'ya liste verme zorunluluğu olmayan Beşiktaş'ın transfer için 6 Eylül tarihine kadar vakti var. 25 yaşında ve 1.85 boyunda olan Elderson'un bonservis bedeli 4 milyon Euro civarında. Ancak Beşiktaş yönetimi bu rakamı düşürmek için çaba sarfediyor.

ENOH'TA KİRALAMA SEÇENEĞİ
Beşiktaş'ın listesinde yer alan bir diğer sol bek adayı Eyong Enoh ise geçtiğimiz sezon Ajax'tan kiralık olarak gittiği Fulham'da 9 maç oynadı. 27 yaşında ve 1.72 boyunda olan Enoh'u Beşiktaş'ın Hollanda ekibinden kiralama ihtimalinin bulunduğu ve bu seçeneğin de masada olduğu bildirildi.