Fatih Terim'le 2 yıl daha

"Terim'le sezon sonu yollar ayrılacak" söylentilerinin sık sık dile getirilmesi yönetimi harekete geçirdi. Ardından GSTV'den, "Terim'in sözleşmesi 2 yıl uzatıldı" açıklaması yapıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2013 Güncelleme 04 Eylül 2013, 01:33
Fatih Terim’le 2 yıl daha

İÇİNDEKİLER

Terim'in sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takım'la anlaşmasından sonra tecrübeli hoca ile yolların sezon sonunda ayrılacağına dair söylentiler giderek artıyordu. Hatta Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın yeni sezonda takımın başına çok ünlü bir teknik direktörü getirmek için kolları sıvadığı iddialar arasındaydı. Başkan Ünal Aysal'ın Fatih Terim'e yeni bir sözleşme teklif etmediği vurgulanıyor ve çeşitli görüşler ortaya atılıyordu.

GS TV ANLAŞMAYI DUYURDU
Galatasaray Yönetimi bu krizi dindirmek için dün hareketli dakikalar yaşadı. Yönetim bir yandan imza için İstanbul'a gelen flaş transfer Bruma'yla ilgilenirken diğer taraftan sürpriz bir toplantı gerçekleştirdi. A Milli Takım'ın başında bulunan Fatih Terim'le bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Başkan Ünal Aysal'ın düşüncelerini Fatih Terim'e söylediği ve ikilinin sözleşmeyi uzatma konusunda anlaştıkları belirlendi. Bu gelişmenin ardından önce GSTV'den Terim'in sezon sonu bitecek olan sözleşmesinin 2 yıl daha uzatıldığı açıklandı. Bu arada Galatasaray'ın resmi twitter hesabında da, "Teknik Direktörümüz Fatih Terim'in sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı. Her 2 tarafa da hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi.

ÜCRETİNDE DEĞİŞİKLİK YOK
Bu arada 3 yıllık anlaşmanın ilk 2 yılında kulübe iki lig şampiyonluğu kazandıran Teknik Direktör Fatih Terim'in yeni sözleşmesinin şartları da merak konusu oldu. Ancak tecrübeli teknik direktörün yaşanan 2 şampiyonluğa rağmen alacağı ücret ve primler dahil tüm ücretler konusunda her hangi bir değişikliğin yapılmadığı öğrenildi. Terim'le anlaşılması taraftarlar tarafından sevinçle karşılandı.