Drogba için geldim

Cimbom dün sabah İstanbul'a gelen 18 yaşındaki Portekizli futbolcuyu sonunda renklerine bağladı. Fatih Terim döneminde kendisine en çok bonservis bedeli ödenen oyuncu olan Bruma, "Büyük gurur yaşıyorum. Drogba'nın takımındayım. Onun için geldim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2013 Güncelleme 04 Eylül 2013, 01:03
Drogba için geldim

İÇİNDEKİLER

Ve Bruma resmen Galatasaray'da... Sarı-Kırmızılı kulübün 2 aya yakın bir süredir peşinden koştuğu 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu Bruma dün sabah İstanbul'a geldi. Galatasaraylı yetkililer tarafından karşılanan Portekizli futbolcu daha sonra sağlık kontrolünden geçti ve ardından 5 yıllık sözleşmeye imza attı. Bu sırada Cimbom Bruma'yı Borsa'ya bildirerek maliyetini açıkladı. Portekizli oyuncu için Sporting Lizbon'a 10 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Galatasaray Bruma'ya 5 yıl içersinde toplam 5 milyon 600 bin Euro ödeyecek. Genç oyuncu 5 yıl için toplam 16 milyon 600 bin Euro alacak.

1 MİLYON EURO İMZA ÜCRETİ ALACAK
İmza ücreti olarak 1 milyon Euro alacak olan Bruma'ya her yıl için sırasıyla 1 milyon Euro, 1 milyon 100 bin Euro, 1 milyon 100 bin Euro, 1 milyon 200 bin Euro ve 1 milyon 200 bin Euro verilecek. Ayrıca kendisine 5 yılda sırasıyla 10 bin Euro, 15 bin Euro, 15 bin Euro, 20 bin Euro ve 20 bin Euro maç başı ödenecek.

BRUMA: BÜYÜK GURUR YAŞIYORUM
Portekiz kolonisi Gine-Bissau'da doğan yıldız oyuncuya ailesi seyyah gezgin anlamına gelen Bruma adını verdi. Sarı-Kırmızılı takımda 20 numaralı formayı giyecek olan Portekizli yıldız, "Drogba ile oynayacak olmaktan dolayı gurur duyuyorum. En sonunda, nihayet Drogba'nın takımındayım. Onun için geldim" diye konuştu.

TEPEDEN TIRNAĞA KONTROLDEN GEÇTİ
Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuğu Bruma dün önce sağlık kontrolünden geçti. Tepeden tırnağa tetkikler yapılan yıldız oyuncunun sağlık açısından hiçbir sorunu olmadığı öğrenildi. GALATASARAY'ın uzun bir süredir peşinden koştuğu Bruma dün önce sağlık kontrolünden geçti. Tepeden tırnağa tetkikler yapılan yıldız oyuncunun sağlık açısından hiçbir sorunu olmadığı öğrenildi.

ŞAMPiYONLUKLARA iMZA ATACAĞIM

Bruma çok önemli bir kulübe geldiğini söyledi. Portekizli yıldız yaptığı ilk açıklamada, "İlk amacım en iyi şekilde destek olarak şampiyonluklara imza atabilmek. Hem futbolcu hem de insan olarak daha iyiye gelmek amaçlarımdan bir tanesi" ifadesini kullandı.

SOL ŞERİDİN TEK HAKİMİ
Portekizli genç futbolcu sol kanattaki çabukluğu ve teknik stiliyle ön plana çıkıyor. Sporting Lizbon'da harikalar yaratan Bruma, G.Saray'da şova hazır.