Haber hattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2013 Güncelleme 29 Ağustos 2013, 00:46
Haber hattı

İÇİNDEKİLER

Bülent Uygun'dan ilginç demeç
Gaziantep Teknik Direktörü Uygun, "Porto'lu Herique Sereno'yu alacaktık ancak Suriye il sınırında olduğumuz için ailesi istemedi. Yine İngiltere Liginde biriyle görüştük. O da yine aynı sebepten dolayı gelmeye sıcak bakmadı. Yaşananlardan bizde etkilendik" dedi.

Chelsea Eto'o'yu açıklayacak
Chelsea'nin 38 Milyon Euro karşılığında Anzji'den renklerine bağladığı Willan'ın bonservis paketinin içinde, Eto'o'nun transfer bedelinin de olduğu öğrenildi. Maviler'in önümüzde ki günlerde transferi resmen açıklaması bekleniyor.

Cristian Tello 5 yıl daha uzattı
Barcelona forması giyen 22 yaşındaki Cristian Tello, 8 ay içinde 2'inci kez sözleşme yeniledi. 2018'e kadar uzatılan sözleşmeye eklenen madde ile Tello ancak 25 milyon Euro'ya serbest kalabilecek.

Civelli pembe tablo çizdi
Bursaspor'un başarılı savunmacısı Civelli, "Sonuçlar kötü olduğunda tedirginlikler ortaya çıkar. Ama bizler profesyoneliz ve bu tarz durumlara alışkınız" dedi. Civelli, takımın daha da iyiye gittiğini ve çok yakında gerçek güçlerine ulşacaklarını sözlerine ekledi.

Konyaspor'da imza resitali
Türkiye Kadınlar Basketbol Lig'inin yeni ekiplerinden Konya Belediye kadrosuna 5 yeni isim kattı. Erdemli Belediye'den Malina Solopova, TED Ankara Kolejliler'den Tuğçe Murat, Canik Belediye'den Didem Süer, Samsun Basket'ten Cansu Aslan ve İBB'den Eda Çulha.

Nani'nin fiyatı belli oldu
Manchester United forması giyen Portekizli yıldızın bonservisi 13 milyon Euro olarak belirlendi. Galatasarayla'da adı anılan Portekiz'li yıldızın yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği merak konusu.