Fener'de Krasic tehlikesi

Kontenjanda yer açmayı planlayan Fenerbahçe yönetimi, 7 milyon Euro bonservisle aldığı ve yılda 2 milyon 300 bin Euro ödediği Sırp ismi bedelsiz olarak takımdan göndermek üzere...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2013 Güncelleme 14 Ağustos 2013, 01:46
Fener’de Krasic tehlikesi

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi yabancı kontenjanında yer açmanın planlarını yapan Fenerbahçe'de Krasic sıkıntısı yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler'de gözden çıkarılan isimlerden olan Sırp oyuncuyu kiralık ya da bonservisiyle birlikte elden çıkarmayı planlayan yönetim, bu konuda halen somut bir gelişme olmaması üzerine üzerine ilginç bir kararı hayata geçirmek üzere... Kadroya yeni katılan yabancılara kadrosunda yer açmak isteyen Fenerbahçe yönetimi, Krasic'le masaya oturarak oyuncunun sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etmeyi gündemine aldı. Sarı-Lacivertliler, İtalyan ekibi Juventus'tan kadrosuna kattığı oyuncu için 7 milyon Euro bonservis bedeli vermişti. Oyuncu da yönetimden 2 milyon 300 bin Euro yıllık ücret alıyor. Fenerbahçe, Krasic'in sözleşmesini fesh ederse bu kadar masraf yaptığı oyuncudan hiç para kazanamamış olacak.

YÖNETİM GENOA'DAN HABER BEKLİYOR...
Fenerbahçe yönetiminin, sözleşmesinin feshini gündeme aldığı oyuncu için İtalyan ekibi Genoa'dan haber beklediği de ifade edildi. Genoa, Sırp oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istese de şu ana kadar net bir sonuç çıkmaması yönetimin canını sıkıyor. Transfer gerçekleşirse Fenerbahçe hem zarar etmeyecek hem de kadrosunda yabancı kontenjanı için yer açmış olacak.