35'lik süpermen

Cimbom Emirates Cup'tan sonra Süper Kupa'yı kazanarak şimdiden 2'de 2 yaptı. Fatih Terim ise kariyerinde 16. kupayı elde etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2013 Güncelleme 12 Ağustos 2013, 01:51
35’lik süpermen

İÇİNDEKİLER

Galatasaray durdurulamıyor... Geçen sezon müthiş bir başarı yakalayan Sarı-Kırmızılı takım Süper Kupa'yla birlikte lig şampiyonluğunu da elde ederek sezonu 2 kupayla kapatma başarısını göstermişti. Aslan bu sezona da yine süper bir başlangıç yaptı. Galatasaray geçtiğimiz hafta dev takımların katıldığı Emirates Cup'ı kazanarak sezonun ilk kupasını müzesine taşımış ve "Şampiyonlar Ligi'nde beni de hesaba katın" mesajını göndermişti.

ARKA ARKAYA 2. KEZ SÜPER KUPA'YI KAZANDILAR
Galatasaray Türkiye Kupası galibi F.Bahçe'yle oynadığı Süper Kupa maçını uzatmalarda 1-0 kazanarak yeni sezonda daha şimdiden 2. kupasını almayı başardı. Geçtiğimiz hafta Emirates Cup ile beraber kariyerinin 15. kupasını kazanan Terim, Süper Kupa ile birlikte kupa sayısını 16'ya çıkarmayı başardı.

AHMET SUAT ÖZYAZICI'NIN DA REKORUNU KIRDI!
Trabzonspor'un efsane teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı'nın rekorunu da kıran Terim aynı zamanda 1 hafta içinde 2 kupa kazanmayı başardı. Dünyaca ünlü yıldız Drogba ise Galatasaray'da 7 aylık kısa bir sürede 3 kupasını kazandı. Emirates Cup'ta attığı 2 golle kupa kazanan Drogba, Fener derbisinde de kupayı getiren isim oldu.

NÖRÜYON DROGBA...
Kayserililer "Ne yapıyorsun" sözünü "Nörüyon" olarak söylemekle tanınmışlardır. Kayseri'de oynanan Süper Kupa maçı sonrası Drogba için de bu söz söylendi.

1 HAFTA İÇİNDE 2. KUPA GELDİ
Geçen hafta Emirates Kupası'nı kazanarak büyük sükse yapan Cimbom, dün de Süper Kupa'yı müzesine taşımayı başardı.

TWİTTER NOTLARI
@Zihnicakir Artık Türkiye'de tek büyük var. O da Galatasaray.
@Tugba_Metinn F.Bahçe'ye teşekkür ederiz. Her sene kupa törenimize katılıyor.
@oguzalptan Demirören G.Saray'a bu kadar kupa vereceğini bilse başkan olmazdı.
@BarisOzciftci Bize yaşattığın mutluluk için teşekkürler Galatasaray.
@aziz_ustell Aziz Yıldırım'a benzeyen biri kupayı almış kaçarken yakalandı.