G.Saray'da büyük bomba

Portekiz basını, Galatasaray için çılgın bir transfer iddiası ortaya attı. Sarı-kırmızılıların, Porto'nun savunmacısı Rolando için nabız yokladığı ileri sürüldü

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2013, 00:00 Güncelleme 14 Temmuz 2013, 09:27
G.Saray’da büyük bomba

İÇİNDEKİLER

G.Saray'ın, bir dönem Fenerbahçe'nin transfer listesinde en üst sırada yer alan Portekizli stoper Rolando ile ilgilendiği iddia edildi. Portekiz basınında yer alan haberlere göre Porto'lu stoper için nabız yoklayan sarı-kırmızılılar, Portekiz ekibinden bilgi aldı. Portekiz dışında futbol yaşantısına devam etmek istediğini sürekli dile getiren Rolando'nun bu isteğinden yararlanmak isterken, Porto'nun Rolando için talep edeceği rakamın 5 milyon euro olduğu öne sürüldü. Portekiz Milli Takımı'ndaki yerini geri almak ve gelecek yıl oynanacak Dünya Kupası'na formda girmek isteyen Rolando'nun tercihi Türkiye olabilir.

FENERBAHÇE DE TALİP OLMUŞTU
27 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz yılı İtalyan kulübü Napoli'de kiralık olarak geçirirken, seneyi 13 maç oynayarak kapadı. 1.90 boyundaki stoperin Porto ile olan sözleşmesi 2015 yılına kadar devam ediyor. Fenerbahçe, Aralık 2012'de Rolando'yu transfer etmek isterken oyuncu için istenen 10 milyon euro'luk bonservis bedeli bu transferi rafa kaldırmıştı. Sarıkırmızılıların elinde stoper için Dany, Chedjou gibi isimler bulunurken, Rolando'nun gündeme gelmesi ilginç bulundu. Yönetimin bu futbolcu için girişimlerini sürdürdüğü dile getirildi.

(fotomaç)