Bu teklif adamı çıldırtır

Krasic'in menajeri Serie A'nın yeni takımı Sassuolu'nin teklifini Fenerbahçe'ye iletti. Bu teklife göre Krasic 1 yıl İtalya'da oynayacak ama maaşının tamamını Fener ödeyecek. Kendisini gösterir de transfer olursa satıştan da yüzde 15 komisyon alınacak! Krasic'in menajeri Serie A'nın yeni takımı Sassuolu'nin teklifini Fenerbahçe'ye iletti. Bu teklife göre Krasic 1 yıl İtalya'da oynayacak ama maaşının tamamını Fener ödeyecek. Kendisini gösterir de transfer olursa satıştan da yüzde 15 komisyon alınacak!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2013 Güncelleme 08 Temmuz 2013, 00:00
Bu teklif adamı çıldırtır

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de yabancı sınırının 6+0+4 olarak netleşmesinin ardından elindeki fazla yabancıları satmak isteyen Fenerbahçe ilk olarak Sırp futbolcu Krasic'i göndermenin planlarını yaptı. Bu bağlamda Krasic'in menajeri Dejan Joksimovic'e Krasic için takım bulması istendi. Premier Lig ve Bundesliga'da takım arayan Joksimovic istediği sonucu alamadı. Rusya'dan ve Arap ülkelerinden gelen teklifleri ise Krasic beğenmedi. Ancak menajer Joksimovic'in getirdiği son teklif ise Fenerbahçeli yöneticileri çıldırtacak cinsten! Bu sezon İtalya Ligi Serie A'ya yükselen Sassuolu Sırp futbolcu için "Gelsin bizde 1 yıl futbol oynasın. İtalya Ligi'nde oynaması sayesinde kendisini gösterip, başka bir takıma transfer olursa da satışından bize yüzde 15 pay verin" teklifini yaptı. İtalyan ekibinin bu teklifi Fenerbahçe'de adeta infiale neden oldu. Başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere tüm Sarı-Lacivertli yöneticilerin bu teklifi hiç düşünmeden geri çevirdiği ifade ediliyor.

FENERBAHÇE EN AZ ZARARLA KURTULMAYA ÇALIŞACAK
Şu anda elinde 11 tane yabancı futbolcu bulunan Fenerbahçe'de gönderilecekler listesinin 1. sırasında Krasic var. Geçen sezon başında Juventus'tan 7 milyon Euro'ya alınan Sırp futbolcudan mümkün olan en az zararla kurtulmaya çalışılacak. Gerekirse kiralama formülü de devreye sokulacak. Ama bu şık şu anda çok da geçerli gözükmüyor.

GEÇEN SEZONUN EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI OLDU
Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon çoğunlukla Türkiye Kupası maçlarında forma giyen Krasic, Sarı-Lacivertli kulübün en büyük hayal kırıklığı oldu. Juventus'da da neredeyse 1 yıl futbol oynamayan Sırp futbolcunun form tutması bir türlü mümkün olmadı. Oynadığı maçlarda da fazla umut ışığı vermedi. Milos Krasic'in 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.