Şimdi Rota John Utakta

Beşiktaş'ta kadroyu yabancı golcüyle takviye etmek isteyen yönetim, Montpellier'in forveti John Utaka için temasa geçti. Antep'ten Cenk Tosun da yönetimin listesinde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2013 Güncelleme 13 Haziran 2013, 02:21
Şimdi Rota John Utakta

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş yönetimi, bir yandan seçim hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan da seçimin kazanılarak yeniden göreve gelinmesi halinde önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için adımlarını atıyor. Siyah-Beyazlılar'ın Fransız ekibi Montpellier'in Nijeryalı golcüsü John Utaka için temas kurduğu öğrenildi. Kulübüyle olan sözleşmesi sona eren oyuncuyu kaçırmak istemeyen Siyah-Beyazlılar'ın Utaka'nın menajeriyle temas kurduğu ve ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Yönetim, seçimden sonra transferi bitirecek. Utaka'yı K.Paşa'nın da istediği ifade edildi.

CENK TOSUN VE SERDAR'I İSTEDİLER...
Beşiktaş'ta listeye alınan bir diğer isim ise Gaziantepspor'un golcüsü Cenk Tosun... Kırmızı- Siyahlı kulübün savunma oyuncularından Serdar Kurtuluş, yaptığı açıklamada, "Beşiktaş, beni ve Cenk'i istedi. Kulüple anlaşırlarsa benden sorun çıkmaz. Kulübümün tavrı önemli" diyerek transferi haber vermiş oldu.

JİMMY DURMAZ, İSVEÇ'TE İTİRAF ETTİ...
G.Birliği'nin Türk asıllı oyuncusu Jimmy Durmaz ise, milli maç nedeniyle bulunduğu İsveç'te ülke basınına yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'in beni istediğini biliyorum. Neler olacak bilinmez" ifadelerini kullandı. Siyah- Beyazlılar, Akhisar'ın stoperi Uğur Demirok'u da listeye aldı.