İstinye'de UEFA yemeği

İstinye'deki Borsa Restaurant'taki yemeğe Yüksel Çağlar da katıldı... Yıldırım ve Şen'in kalan kısa sürede izlenecek yolla ilgili fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi... Şen'in Yıldırım'a, "Süre çok az. Lobi faaliyeti yapmak gerekiyor" dediği belirlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2013 Güncelleme 13 Haziran 2013, 00:42
İstinye’de UEFA yemeği

İÇİNDEKİLER

Pazartesi günü Nyon'dan gelen şok haberin ardından Fenerbahçe'de artık gündemin ilk maddesi UEFA krizi... Sarı-Lacivertliler'de süreçten en az hasarla çıkmak için seferberlik ilan edilirken, dün gerçekleşen çok gizli zirveyi TAKVİM ortaya çıkarıyor.

ÖNCE TFF ŞİMDİ DE ŞEN!
Önceki gün TFF'nin İstinye'deki binasına giderek Yıldırım Demirören'le buluşarak, "UEFA'ya karşı güç birliği yapalım. Bu sadece bizim değil, Türkiye'nin de davası" diyen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün de kulübün efsane isimlerinden Ali Şen ile bir araya geldi.

KİLİT İSİM YÜKSEL ÇAĞLAR
Uzun zamandır arası bozuk olan ikilinin kritik buluşması İstinye'deki Borsa Restaurant'ta gerçekleşti. Yemeğe Fenerbahçeli işadamı Yüksel Çağlar da katıldı. Yıldırım ve Şen'in ortak arkadaşı olan Çağlar, Aykut Kocaman'ın istifadan dönüşü ve Ersun Yanal'ın Fenerbahçe ile temasında başrol oynamıştı.

ŞEN' DEN YARDIM İSTEDİ
Aziz Yıldırım ve Ali Şen'in görüşmesinde gündem, UEFA'ya karşı izlenecek yol haritasıydı... Yıldırım'ın Şen'e, "Senin UEFA ile yakın ilişkilerin var. Bize bu konularda yardımcı ol" dediği öğrenildi. Şen'in ise, "Önümüzde çok kısa bir süre var. Olabildiğince lobi faliyeti yapmak gerekiyor. Bu konuda size gereken tüm desteği vereceğim" ifadesini kullandığı belirlendi.

HEMEN KOLLAR SIVANDI
Ali Şen'in bu görüşmenin ardından hem Fenerbahçeli yöneticilerle hem de şahsi olarak, kulübün lobi faaliyetleri için kolları sıvadığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre Sarı-Lacivertliler'in savunmasında temel nokta TFF Tahkim Kurulu'nun şike davasında aldığı karar olacak.

TFF DESTEK VERECEK!
Aziz Yıldırım'ın yemekte ayrıca, önceki gün TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le yaptığı görüşmeyle ilgili Ali Şen'e bilgi verdiği belirlendi. Yıldırım'ın, "Demirören söz verdi. Her konuda bize destek olacak" diye konuştuğu ifade edildi.

BEŞİKTAŞ İLE ORTAK HAREKET EDİLECEK

Fenerbahçe kendisi gibi UEFA tarafından Disiplin Kurulu'na sevkedilen Beşiktaş'la birlikte hareket etme kararı aldı. İki kulübün yöneticileri bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak.

SABAHA KADAR SAVUNMA HAZIRLIĞI
Fenerbahçe'de UEFA'nın tanıdığı süreye kadar en iyi savunmayı hazırlamak için yoğun bir çalışma var. Yöneticiler, kulüp avukatları ile birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar dosya üzerinde çalışıyor.

TUNÇ ÖZGEN