Fener'den Umut bombası

Toulouse kulübü Galatasaray'ın teklifini az buldu. Fenerbahçe, daha yüksek bir bonservis bedeliyle Fransız ekibinin karşısına çıktı. Sarı-Lacivertliler bir çalım daha atmak üzere

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2013 Güncelleme 26 Mayıs 2013, 00:00
Fener’den Umut bombası

İÇİNDEKİLER

Daha birkaç gün önce Alper Potuk'u Galatasaray'ın elinden alan Fenerbahçe, ezeli rakibine bir çalım daha atmak üzere. Galatasaray'ın Umut'un bonservisini elinde tutan Fransa'nın Toulouse takımına 1.5-2 milyon Euro arakında bir rakam teklif etti. Toulouse kulübü yetkilileri bu rakamı kabul etmeyince görüşmeler tıkandı. Fenerbahçe, Toulouse'un istediği rakamı ödemek istediğini kulübün yetkililerine iletti. Bunun üzerine hiç hesapta olmayan bir şekilde Galatasaray, 2. bir kriz ile başbaşa kaldı. Sarı-Kırmızılı yönetimin fiyatı yükseltmekten başka bir şansı olmayacak gibi gözüküyor. Zaten kaliteli yerli oyuncu sıkıntısı çeken Galatasaray, Umut'u da kaybederse yerli kadrosu iyece daralacak. Yabancı kontenjanındaki sınırlama ise Sarı- Kırmızılı ekibi daha da zor duruma düşürecek. Galatasaray'ın fiyat arttırıp arttırmayacağı ise büyük merak konusu. Önümüzdeki hafta ise oldukça kritik olacak.

UMUT BULUT GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYOR
Tüm bu gelişmelere karşın Umut Bulut'un Galatasaray'da kalmak istediği ve bu durumu Toulouse yönetimine bildirdiği ifade ediliyor. Fakat Fransız kulübü de Umut'u belirlediği değerin altında bir rakama satmak istemiyor. Alper Potuk için fiyat artırımına gitmeyen Galatasaray'ın Umut için bunu yapıp yapmayacağı merak konusu. Aksi halde avantaj Fener'e geçebilir.