Yine yeniden Podolski

Alman Express gazetesi, Arsenal'da mutlu olmayan Lucas Podolski'nin Galatasaray'la görüştüğünü yazdı... Rus Zenit de yıldız futbolcunun peşinde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2013 Güncelleme 30 Nisan 2013, 02:58
Yine yeniden Podolski

İÇİNDEKİLER

Devre arasında yaptığı Wesley Sneijder ve Didier Drogba transferleriyle taraftarlarını coşturan Galatasaray yönetimi yeni sezon için de çok büyük düşünüyor... Teknik direktör Fatih Terim'in belirlediği eksik bölgeler için çalışmalara başlayan Sarı-Kırmızılılar'da gündeme gelen son isim Lucas Podolski... Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray yönetiminin çok büyük uğraş vermesine rağmen kadroya katamadığı Alman yıldızın yeniden gündemde olduğu belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar o dönem Podolski'nin ismini KAP'a bile bildirmiş fakat görüşmeler son anda olumsuz sonuçlanmıştı. Podolski ile ilgili yeni iddiaların sahibi ise Alman Express gazetesi... 27 yaşındaki futbolcunun birkez daha Galatasaray'la görüştüğü ifade ediliyor.

ARSENAL VEDAYA ŞİMDİLİK SICAK BAKMIYOR!

Sezon başında Köln'den çok büyük umutlarla Arsenal'e transfer olan Podolski, yeni takımında müthiş bir başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda düşüşe geçti. Teknik direktör Arsene Wenger ile arası açılan ve sürekli yedek kalan Alman yıldızın bu kez Galatasaray'a çok sıcak baktığı iddia ediliyor. Express'e göre Arsenal, Alman yıldızı satmaya sıcak bakmıyor. Fakat Podolski'nin ayrılık konusunda ısrarcı olması halinde vedaya onay verilebilir.

HEM FORVET HEM KANATTA OYNUYOR

Alman Milli Takımı'nın değişilmez isimlerinden biri olan Lucas Podolski hem forvet hattında hem de sol kanatta görev yapabiliyor... Yüksek fizik gücü ve uzaktan sert şutları ile ün yapan 27 yaşındaki futbolcu, müthiş hırsı ile her gittiği takımda taraftarın sevgilisi oldu.

YEDEK KALINCA AYRILIK KARARI ALDI
Sezona çok flaş bir başlangıç yapan Podolski son haftalarda sürekli yedek kalınca Arsene Wenger ile arası bozuldu. Alman yıldız bu yüzden ayrılık kararı aldı.