Şener artık faydalı olamaz

Hacısalihoğlu, Şener'in aşırı özgüveni nedeniyle hatalar yaptığını söyleyerek, "Artık faydalı olamaz. Trabzon'a zarar veriyor" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2013 Güncelleme 30 Nisan 2013, 01:42
Şener artık faydalı olamaz

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Hayrettin Hacısalihoğlu yazarımız Cengiz Tokgöz'e yaklaşan kongre öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sadri Şener'in uzun süredir görevde olduğunu hatırlatan eski yönetici, "Kendisine iltifat yapılınca aşırı özgüven oluştu. Bu nedenle hatalar oluştu. Oysa eskiden kulübü en iyi temsil edenlerden biriydi. Transferlere de direkt olarak karışınca bu durum hem kendisine hem de Trabzon'a zarar verdi" dedi.

USTA BU İŞİ YAPAR
Şener' in bundan sonra aday olmaması gerektiğini dile getiren Hacısalihoğlu, "Camia başkan adayına güven duymalı. Ancak artık 2 tarafta da güven yok. Bundan sonra faydalı olamaz" diye konuştu. Trabzonspor'a başkan adayı olacak kişinin ilk etapta 50 milyon doları masanın üzerine koyması gerektiğine işaret eden Hacısalihoğlu, "Bunu da Muharrem Usta yapar gibi görünüyor. Trabzonspor maceracılarla bir yere varamaz" ifadesini kullandı.

ASLA ADAY OLMAM
Kongrede kesinlikle aday olmayı düşünmediğinin altını çizen Hayrettin Hacısalihoğlu, "Destek isteyen adaylar beni arıyor. Ancak ben kimseye destek veremem. Hayrettin Hacısalihoğlu olarak herkese aynı mesafedeyim" diye konuştu.

KALECİLERİ TUTMAK ÇOK ZOR
Hacısalihoğlu Onur ve Tolga'nın çok önemli 2 kaleci olduğunu söyleyerek, "Ancak onları takımda tutmak çok zor" dedi.

FATURAYI GÜNEŞ'E ÇIKARDILAR
Hayrettin Hacısalihoğlu Şenol Güneş'in yanlışlıklarının kurbanı olduğunu söyledi. Eski yönetici, "Yapı olarak sıkıntıyı kimseyle paylaşmadı. Bu nedenle sorunlar dışarı taşındı. Fatura da ona çıktı" dedi. Hacısalihoğlu, Kafkas'ın takımın başına getirilme zamanlamasının ise şık olmadığını öne sürdü.

GÖZLER ŞENER'İN VERECEĞİ KARARDA
Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Emre Aksoy başkan adaylığını açıkladı. Muharrem Usta'nın da adaylığı düşündüğü öğrenilirken Başkan Sadri Şener'in Genel Kurul öncesi aday olup olmayacağı merak konusu.


CENGİZ TOKGÖZ