Olimpiyat'tan çıkış krizi

Önümüzdeki hafta Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesi durumunda Fenerbahçe'nin kutlamaların ortasında kalmaması için Belediye maçını oynayacağı Olimpiyat Stadı'ndan nasıl Samandıra'ya gideceği herkesin aklını karıştırdı. Yönetim şimdiden çözüm arıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2013 Güncelleme 30 Nisan 2013, 01:20
Olimpiyat’tan çıkış krizi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yönetimi pazar günü oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye maçı sonrası sıkıntı yaşamamak ve Galatasaray taraftarının arasında kalmamak için çare arıyor. Galatasaray'ın Sivas maçını kazandığı taktirde şampiyon olacak olması sonrası yaşanacaklar camia içinde sıkıntı yaratmaya başladı. Fenerbahçe yönetimi Galatasaray'ın şampiyonluk sonrası yollarda otobüsün kutlamalar arasında kalmaması için çözüm yolları arıyor. Fenerbahçe yönetiminin bu konuyu masaya yatırdığı ve Benfica ile oynanacak rövanş maçının ardından kensin bir karara varılmasının beklendiği gelen haberler arasında. Sarı- Lacivertli yönetim takımın Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan Samandıra'ya ulaşması için şimdilik 4 alternatif bulduğu ifade ediliyor. Bunlardan ilki havayolu. Bu plana göre takım önce Atatürk Havalimanı'na gitirilecek ve buradan özel uçakla Sabiha Gökçen'e, oradan da karayoluyma Samandıra'ya gidecek.

DENİZ YOLU DA SEÇENEKLERDE YER ALIYOR
2. alternatif ise deniz yolu... Fenerbahçe yönetimi ikinci olarak deniz yolunu düşünüyor. Takım Büyükşehir Belediye maçı sonrası hemen Ataköy'den özel bir yatla aldırılıp sonra Pendik''e getirlesi planlanıyor. Üçüncü alternatifte polis otobüsü seçeneği var. Buna göre takım polis otobüsüne bindirilecek ve bu şekilde en güvenli şekilde takım Samandıra Tesisleri'ne ulaşacak.

KARAYOLU TERCİHİNDE TRAFİK KARIŞACAK
Son seçenek ise takım otobüsüyle Samandıra'ya geçmek. Fenerbahçe bu 3 alternatifte olumlu gelişme yaşayamazsa Emniyetin belirleyeceği yolla Samandıra Tesisleri'ne getirilecek. Bu seçenekte Boğaziçi Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden birisi seçilecek. Ama bu son seçenekte İstanbul trafiği büyük bir ihtimalle olarak karışacak ve sıkıntılı anlar yaşanacak.