Gaziantep vurgun yaptı

Kouemaha, Sernas ve Traore ile 3 puanı alan Bülent Uygun'un takımı 4 hafta kala çok rahatladı. Sadece Holmen'in penaltısıyla 1 gol bulabilen İstanbul BB ise şansını azalttı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2013 Güncelleme 22 Nisan 2013, 00:55
Gaziantep vurgun yaptı

İÇİNDEKİLER

Gaziantep kazandı, İstanbul BB yıkıldı!.. Haftanın kritik maçında Olimpiyat Stadı'na konuk olan Gaziantepspor sahadan 3-1 galip ayrılarak ligde kalma yolunda dev bir adım attı. İstanbul BB ise bu yenilgiyle şansını çok zora soktu.

KOUEMAHA SAHNE ALDI
Dengeli geçen ilk yarının uzatma dakikasında Gaziantepspor öne geçti. Kouemaha ceza alanına girmeden, hafif sol çaprazdan ve yerden yaptığı plase vuruşla, meşin yuvarlağı kaleci Eduardo'nun solundan ağlara gönderdi: 0-1. İlk devre bu skorla sona erdi.

HARİKA BİR ORGANİZASYON
49. dakikada Gaziantepspor, farkı 2'ye çıkardı. Sernas pasını ceza alanı içi sol çapraza hareketlenen Medunjanin'e aktararak koşusuna devam etti. Medunjanin topu yeniden Sernas'a bıraktı. Litvanyalı oyuncu penaltı noktası üzerinde düzgün vurdu: 0-2.

BELEDİYE UMUTLANDI AMA...
68. dakikada Visca, Serdar Özbayraktar'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Hüseyin Göçek penaltı kararı verdi. Holmen, Karcemarskas ile topu ayrı köşelere gönderdi: 1-2. 83. dakikada Gaziantepspor farkı yeniden 2'ye çıkardı. Şenol Can soldan hareketlendi ve içeri çevirdi. Traore'ye de topu ağlara göndermek kaldı: 1-3.