Yılmaz Vural: Maç 26. dakikada bitti!

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 3-1 kaybettikleri Galatasaray maçının kendileri için 26. dakikada bittiğini söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2013 Güncelleme 19 Nisan 2013, 23:04
Yılmaz Vural: Maç 26. dakikada bitti!

İÇİNDEKİLER

Türk Telekom Arena'da oynanan mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural, ilk 20 dakikada yedikleri iki gole rağmen dağılmadıklarını belirterek, "Maç, bizim için 26. dakikada bitti. Yediğimiz ilk iki golle dağılmadık ve 21. dakikada golü bulduk. Üçüncü golü yedikten sonra iki önemli atağımız var. Konuştuğumuz ve uygulamamız gereken şeyleri oyuncular biraz abartıyor" diye konuştu.

İkinci devre skoru değiştirmek için çaba sarf ettiklerini ancak atak girişimlerinin sonuçsuz kaldığını ifade eden Vural, "Sonuç, hiç istemediğimiz şekilde oldu. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Oyuncularımla maçtan sonra toplantı yaptık ve onlara 2 gün izin verdim. 'Dinlenin gelin. Rakibimiz bu takım değil' dedim. Buradan sakat ve cezalı oyuncumuz olmadan ayrılıyoruz" şeklinde konuştu.

Sezon sonuna kadar kendilerine denk 4 takımla karşılaşacaklarını vurgulayan Vural, "Önümüzdeki hafta Kardemir Karabükspor'la karşılaşacağız. Sezon sonuna kadar bize denk 4 takımla karşılaşarak ligde kalma mücadelesi vereceğiz. Umarım, 4 maçta beklediğimiz 5 puanı alıp 40 puanla bu ligde olmanın mücadelesini başarıyla bitiririz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı hakkında görüşlerinin sorulması üzerine deneyimli teknik adam, şunları söyledi: "Galatasaray, bizi yenerek hanesine 3 puan yazdırdı. Fenerbahçe'den 7 puan öndeler. Fenerbahçe takımı, Gençlerbirliği karşısında kolay bir maç oynamayacak. Fenerbahçe kazanarak ligin sonuna kadar bu puan farkıyla gitmeye çalışacak. Puan olarak önde olan takımın şampiyonluğa daha yakın olduğu gözüküyor ama ligin nerede takılacağını kimse bilmiyor."

Şampiyon olacak takımın Türkiye'yi yurt dışında temsil edeceğini hatırlatan Yılmaz Vural, "Sanica Boru Elazığspor olarak, bu sene birçok yurt dışı maçında Fenerbahçeli ve Galatasaraylı olduk. Onların başarısıyla mutlu olan bir camiayız" diyerek sözlerini tamamladı.

OYUNCULARIN GÖRÜŞLERİ
Sanica Boru Elazığspor'un golcü oyuncusu Sinan Kaloğlu, Galatasaray'ı aldığı galibiyetten dolayı kutlayarak, "Buraya kazanmaya gelmiştik. Oyunumuzla da bunu gösterdik. Açık oynayıp goller bulmaya çalıştık. Yaptığımız bireysel hatalardan goller yedik. Önümüzdeki maçlar bizim için final niteliğinde" şeklinde konuştu.

Galatasaray karşısında takımının tek golünü atan Serdar Gürler de, sarı-kırmızılı takımın çok iyi oynamamasına rağmen kendilerini yendiğini kaydederek, maçı bireysel hatalarla kaybettiklerini vurguladı.