Ali Dürüst'ten Tahkim'e gönderme!

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Sanica Boru Elazığspor'u 3-1 yenerek, net bir skor aldıklarını söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2013 Güncelleme 19 Nisan 2013, 23:47
Ali Dürüst’ten Tahkim’e gönderme!

İÇİNDEKİLER

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Dürüst, bundan sonraki maçları final olarak gördüklerini belirterek, "Bu da o karşılaşmalardan bir tanesiydi. Oyuncularımız ve taraftarımız, her maçın final olduğu bilincindeydi. Net bir skorla galip geldik. Artık bu maç geride kaldı. Şu anda önümüzde Gaziantepspor maçı var" şeklinde konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun Fatih Terim'in 9 maçlık cezasını onamasıyla ilgili soruya Dürüst, "Genelde tahkim ile disiplin kurulu arasında çelişki oluyordu ama bizim davalara gelince bu olmuyor. Mutabakat sağlıyorlar. Dolayısıyla hukuksal bir karar olarak görmüyoruz ancak yapacak bir şey yok. Bizim için tek hedef şampiyonluk. İnşallah kenetlenerek şampiyon olacağız" şeklinde yanıt verdi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: TEK TEK KAZANMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak da sezon sonuna kadar oynayacakları 4 maçı, Real Madrid karşılaşması gibi gördüklerini ifade ederek, şöyle konuştu: "Sözlerime 'I love you hocam' diyerek başlamak istiyorum. Kendisiyle maçı izledik. Her maçımızın Real Madrid karşılaşması gibi çok büyük bir final olduğunu düşünüyorum. Zor bir maç oldu. Sanica Boru Elazığspor, çok iyi futbol oynadı ama biz çok iyi hazırlanmıştık. Buradan taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Her zamanki gibi yine bizi yalnız bırakmadılar. Şimdi önümüzdeki Gaziantepspor maçına bakıyoruz. Bundan sonra çok önemli 4 maç var. Bunları tek tek kazanmaya çalışacağız."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için Tahkim Kurulu'na çok ciddi bir savunma verdiklerini aktaran Albayrak, "Yaptığımız savunmadan sonra aldığımız cezanın düşeceğini tahmin ediyordum ama maalesef düşmedi. Yapacak bir şey yok" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu Emanuel Eboue, futbolcuların röportaj verdiği alandaki sempatik hareketleriyle ilgi odağı oldu.