Huntelaar: Arena'da sesler kesildi

Galatasaray'ın Schalke ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Alman temsilcisinin golcü oyuncusu Huntelaar yaptığı açıklamada attıkları golün çok değerli olduğunu belirtti.

Giriş Tarihi 21 Şubat 2013, 00:00 Güncelleme 21 Şubat 2013, 10:15
Huntelaar: Arena’da sesler kesildi

İÇİNDEKİLER

Schalke'nin golcü oyuncusu Huntelaar Galatasaray ile 1-1 berabere kaldıkları maçın sonrasında yaptığı açıklamada rövanş öncesi avantaj elde ettiklerini söyledi.

Hollandalı golcü yaptığı açıklamada ''Bizim için iyi bir sonuç. İleriye doğru pres yaptık. Galatasaray'ın üstümüze gelmesini engelledik. Galatasaray biraz kontratak oyununu tercih etti. Hatalı bir toptan dolayı 1-0 geriye düştük. Biz de golü yaptık. Daha sonra kontrataklarla 2. golü denedik. Bizim için burada gol atmak önemliydi. Şimdi bizim evimizde Galatasaray açık oynamak zorunda kalacak ve bu da bizim için avantaj olacak.'' dedi.

"SON BÖLÜMDE SESLER KESİLDİ"

Türk Telekom Arena'daki atmosferi de değerlendiren Huntelaar, "Atmosfer çok güzeldi ancak maçın son bölümlerinde sesler kesildi. Sanırım skordan dolayı" diye konuştu. Ayrıca Alman ekibi Schalke'nin Hollandalı yıldızı zeminin de oldukça kötü olduğunu ifade etti.

TÜRKİYE'DEN TEKLİF ALDIĞINI AÇIKLADI
Huntelaar, bir soru üzerine, menajeri aracılığıyla Türkiye'den 1-2 kulüpten transfer teklifi aldığını dile getirerek, şu an Türkiye'de oynamayı düşünmediğini ve Schalke 04 ile kontratının yeni olduğunu sözlerine ekledi.