Utanacağım bir şey yapmadım

Şenol Güneş benim abim, hocam. Ünal Karaman da öyle... İkisinin de yüzüne baka mayacağım bir şey yapmadım. Kendilerini de telefonla arayıp aynı şeyleri söyledim...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2013 Güncelleme 08 Şubat 2013, 00:00
Utanacağım bir şey yapmadım

İÇİNDEKİLER

1- 1995-96 ŞAMPİYONLUĞUNU BiZ KAYBETTiK. ORDA ŞiKE OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM...
2- ANTEP MAÇI ÇOK İYİ OLDU. MORAL OLARAK ÇOK iYi DURUMA GELDİK
3- BU LiGDE 2 MAÇTA VEZiR, 2 MAÇTA DA REZiL OLURSUNUZ

Trabzonspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Tolunay Kafkas, yeni görevindeki ilk röportajını TAKVİM'e verdi. Kısa vadede ilk hedeflerinin Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu söyleyen başarılı teknik adam, "Gelecek sezon da şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak istiyoruz" dedi.

SPEKÜLASYONLAR DOĞRU DEĞİL
Trabzon'un başına geliş süreciyle ilgili spekülasyonların da doğru olmadığını belirten Kafkas, sözlerine şöyle devam etti: "Şenol hoca benim abim,hocam.Gerçekten bu camia içinde çok saygı duyduğum sevdiğim, inandığım bir insan. Aynı şekilde Ünal abi. İkisine de abi diyorum. Ben ikisinin de yüzüne bakamayacak hiçbir şey yapmadım. Kendilerini de telefonla arayıp ikisine de aynı şeyleri söyledim. Gelmem gerekiyordu geldim. Bende bu camianın adamıyım. Yani bu camianın çocuğuyum evladıyım... 1995-96 sezonunda şike olduğunu düşünmüyorum. O şampiyonluğu biz kaybettik. Biz kendi elimiz ile 2 maçta şampiyonluğu kaybettik. Bu ligde 2 maçta vezir 2 maçta da rezil olursunuz. Bu bilinçle işimi yapıyorum. Havaya girmiyorum...

KADROYU HERKES SAYABİLECEK
Tabii ki kadronun bu kadar çok ve geniş olması doğru değil. Profesyonel kadrosu 24, gençlerle birlikte spesifik gençlerle birlikte 25 olabilir. Çok fazla adamla çalışmayı seven bir insan değilim. Trabzonspor'un kadrosu belli olur. Herkesin rahatlıkla sayabileceği bir kadro olacak..

ŞENOL HOCADAN BİLGİLERİ ALDIM!
Şenol hoca ile konuştum. Takımla ilgili bilgileri aldım. Ünal hoca ile de. Ünal hocadan bilgi almaya devam edeceğim...

BİZDE DE TUTKU VAR!
"Diğer takımlar çok iyi oyunculara alabilirler. Çok da para harcayabilirler. Bizim çok fazla paramız olmayabilir. Ama bizde tutku, inanç ve kulübe olan bağlılığımız var. Bu dü her şeyin önüne geçebilir"


CEVAT KOL