Tolun'ay parçası

Trabzon ilk 8 dakika içinde kalede devleşen Onur sayesinde 2-0 yenik duruma düşmekten kurtuldu. Adrian'ın golüyle havaya giren Karadeniz ekibi Alanzinho, Colman ve Halil'le farka koştu. Olcan 3 asistle yıldızlaştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2013 Güncelleme 04 Şubat 2013, 01:07
Tolun’ay parçası

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor şeytanın bacağını kırdı...Ligde 5 maçtır galibiyete hasret kalan Bordo-Mavili takım Tolunay Kafkas'ın ligdeki ilk maçında Gaziantepspor'u 4-1 mağlup ederek hayata geri döndü. Karadeniz ekibi maçın başından itibaren üstün bir futbol sergileyerek 3 puan hasretine son verdi.

ANTEP MUTLAK 2 GOL KAÇIRDI
7.dakikada Cenk'in pasında topla buluşan Sernas kaleci Onur'la karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Onur topu kornere çıkarmayı başardı. 8'de Sernas bir kez daha Onur'la karşı karşıya kaldı. Vuruşunu Onur çelerek mutlak bir golü daha önledi. 9'da çalımlarla ceza sahasına giren Adrian'ın şutunu Karcemarskas iki hamlede önledi. 20'de Olcan'ın ortasına Alanzinho gelişine vurdu. Sağ köşeye giden topa Karcemarskas uzandı ancak hemen önünde Adrian topa ayak koyarak Trabzonspor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 40'da ceza sahası ön çizgisi üzerinde oluşan karambolde top Halil Altıntop'un önünde kaldı. Ancak vuruşunda top yandan auta gitti. Devreyi Trabzonspor 1-0 önde kapatmayı başardı.

2.YARI TRABZON ŞOVU VARDI
46'da Olcan son çizgiye inmeden Alanzinho'ya pasını verdi. Brezilyalı yıldız şık bir vuruşla Trabzonspor'u 2-0 öne geçirdi. 51'de Olcan'ın pasında topla buluşan Colman topu filelere göndererek farkı üçe çıkardı: 3-0. 59'da Oktay'ın vuruşunda Our topu son anda çıkardı. 89'da Rostand kafayla skoru 3-1 yaptı. 90'da Halil Altıntop attığı golle maçın skorunu ilan etti: 4-1.

TRABZON EVİNDE 5. KEZ KAZANDI
Trabzonspor dün Avni Aker'de bu sezon 11. maçına çıkarken 5. kez galip geldi. Bordo-Mavili takım iç sahada en farklı galibiyetini elde ederken futboluyla alkış aldı.

KOLBASTI ÖZLEMi BiTTi
Ligde 5 maçtır galibiyete hasret kalan Trabzonspor, G.Antep'i 4 golle geçtikten sonra futbolcular kolbastı oynadı. Şenol Güneş'in ayrılmasından sonra Tolunay Kafkas'ın takımın başına getirilmesiyle yaşanan kan değişikliği Bordo-Mavili takımı bambaşka bir havaya soktu. Gaziantepspor önünde sezonun en iyi futbolunu sergileyen Karadeniz ekibi attığı goller ve oynadığı futbolla taraftarlarına şov yaptı.

TARAFTARI COŞTURDU
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte çok büyük sevinç yaşayan Trabzonsporlu oyuncular çoktandır başarı olmadığı için yapılamayan kolbastı oyununu oynayarak taraftarını coşturdu.

OLCAN 3 ASiST YAPTI
Gaziantepspor önünde alınan farklı galibiyette Olcan'ın payı çok büyüktü. Yıldız futbolcu ilk 3 golün asistini yaparken maça damgasını vuran isimdi. Olcan bir dinamo gibi çalışarak alınan g a l i b i y e t t e önemli rol oynadı. Olcan 90 dakika oynadı.

HOCASI İSTEDİ SAKALINI KESTİ
Trabzonsporlu Halil Altıntop 3 aydır kesmediği sakallarını yeni hocası Tolunay Kafkas'ın ricası üzerine kesti. Kafkas'ın, "Sakallarını kes sana yakışmıyor. Yeni bir sayfa açıyoruz sen de kendini yenile" demesi üzerine Halil bu ricayı geri çevirmedi. Halil sakallarını kesip çıktığı ilk maçta golünü atarken alkış aldı.