Hüsran

G.Saray'ın puan kaybettiği haftada Sivas'a kaybeden Fenerbahçe şampiyonluk yolunda ağır darbe aldı. 12'de kaleci Volkan'ın hatasında Eneramo'nun golüyle geriye düşen Fener, 55'te Webo ile eşitliği yakaladı. 90'da Eneramo Kanarya'nın ipini çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2013 Güncelleme 04 Şubat 2013, 02:23
Hüsran

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe lider Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada Sivasspor'a 2-1 yenilerek şampiyonluk yolunda ağır yara aldı.

KUYT PENALTIYI KAÇIRDI

Karşılaşmaya seyircisinin de desteğiyle hızlı başlayan Fenerbahçe, Sivasspor kalesinde gol aradı. Ancak 12. dakikada Sivasspor golü buldu. Kendi yarı sahasından serbest vuruş kullanan Sivasspor'da top doğrudan rakip ceza alanı sol çizgisindeki Eneramo'ya gönderildi. Eneramo topu kontrol etti ve sol ayağıyla çapraz durumda şutunu çekti ve topu ağlara gönderdi. 36. dakikada ise Fenerbahçe beraberliği yakalamak için çok önemli bir fırsat yakaladı. Ceza sahası içinde Ziya, Sow'u düşürünce hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Ancak topun başına gelen Kuyt, penaltıyı üst direğe nişanladı. İlk yarı da Sivasspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

AATIF KAÇIRDI
48'de tehlikeli gelişen Sivasspor atağında Eneramo'nun pasıyla ceza sahasına hareketlenen Aatıf topa dokunamadı ve top doğrudan dışarıya çıktı. 55'te ise F.Bahçe golü buldu. Ziegler'in ortasını Webo kafayla ağlara gönderdi: 1-1.

KARŞI KARŞIYA KAÇIRDI
83'te Sivaslı Aatif, Volkan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu gole çeviremedi. 90'da Eneramo'nun frikikten gelen topa yaptığı kafa vuruşu ağlarla buluştu ve Sivas 2-1 kazandı.

EMRE BELÖZĞLU ADETA KAHROLDU
Fenerbahçe ile 6 ay aradan sonra ilk lig maçına çıkan Emre Belözoğlu, Sivasspor mağlubiyetine en çok üzülenlerdendi.

PİERRE WEBO ÇOK ÇALIŞTI
Fenerbahçe'nin yenilerinden Webo, ilk lig maçında geçer not aldı. Golde kafasını çalıştıran tecrübeli oyuncu, takıma katkı sağlayacağını gösterdi.

ÖNCE ELAZIĞ SONRA...
Fenerbahçe ligde ikinci yarının başlamasıyla birlikte Şükrü Saracoğlu Stadı'nda galibiyeti unuttu. Sarı-Lacivertliler, 2. yarının ilk maçında Elazığ ile 2-2 berabere kalırken dün de Sivas'a 2-1 kaybetti.