Fatura hakemlere

Bordo-Mavili yöneticiler dünkü toplantıda MHK'nin kulübe karşı bir kampanya başlattığı fikrini bildirirken transfer de masaya yatırıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2013 Güncelleme 24 Ocak 2013, 00:00
Fatura hakemlere

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de işleri yolunda gitmeyen Trabzonspor'da fatura hakemlere kesildi. Bordo-Mavili kulüpte dün gerçekleşen yönetim kurulu toplantısının iki ana maddesi hakem hataları ve transferdi.

HAKEMLER DOĞRUYOR
Yönetim kurulu toplantısında hakem hataları ön plana çıkarken transferde izlenmesi muhtemel yol haritası üzerinde duruldu. Toplantıda MHK'nin Bordo-Mavili kulübe karşı bir kampanya başlattığı yönünde fikir birliğine varıldı.

GÜNEŞ BEKLENİYOR
Toplantıda, Avrupa'nın en başarılı hakemi Cüneyt Çakır'ın yenilen ofsayt golünü iptal etmemesi ve Vittek'in penaltısını es geçmesinin tesadüf olmadığı üzerinde duruldu. Sadece Karabük maçında değil diğer maçlarda da hakem hatalarına kurban gittikleri yönünde fikir beyan edildi. Transferin de gündeme geldiği toplantıda Güneş'ten kapsamlı bir rapor beklendiği ve istediği mevkilere transfer yapılacağı belirtildi. Sadri Şener cezalı olduğu ve maçı izleyemeyeceği için dünkü İstanbul'a gitti.

GÜNEŞ İLE GÖRÜŞTÜ İSTANBUL'A UÇTU

Sadri Şener dün Şenol Güneş ile de kısa bir görüşme yaptı. Şener ardından İstanbul'a gitti.