Kusursuz Fırtına

4. dakikada Emerson ile öne geçen Trabzonspor 18'de Petkovic'in kırmızı kart görmesiyle rahatladı. Fırtına, 43'te Halil, 57'de Olcan ve 76'da Yasin ile zirveye esti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Aralık 2012 Güncelleme 04 Aralık 2012, 01:54
Kusursuz Fırtına

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor 14. haftanın kapanış maçında G.Birliği'ni deplasmanda 4-0 yenerek zirveye esti. Geçen hafta Eskişehirspor'a evinde 3-0 yenilerek taraftarını kahreden Bordo-Mavili taraftarlar böylece sevenlerinin de gönlünü almış oldu.

ADRIAN'DAN MÜTHİŞ PAS
Karadeniz Fırtınası, henüz 4. dakikada golü buldu. Korner atışında Giray'ın kafasından seken topu Emerson ağlara gönderdi. 18. dakikada ise G.Birliği 10 kişi kaldı. Topsuz alanda Mustafa Yumlu'nun suratına vuran Petkovic kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 43'te ise Adrian ile paslaşan Halil ceza sahası içinden yaptığı vuruşla kaleci Ramazan'ı avladı ve farkı 2'ye çıkardı.

ESKİ TAKIMINA ATTI
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Trabzonspor'du. 52'de Emerson soldan kale önüne kadar indi dışarı çıkardığı topa Serkan vurdu ama top az farkla auta çıktı. 57. dakikada ise Olcan'ın müthiş frikik golünü izledik. Tecrübeli futbolcu adeta eliyle koymuş gibi köşeden ağlara gönderdi: 3-0. 76'da Yasin Öztekin eski takımına karşı fileleri havalandırdı. Sıfırdan topa vuran genç futbolcu skoru 4-0 yaptı. Maçın bitimine 4 dakika kala, Olcan Adın'ın yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşu auta çıktı. 90 dakikada son düdük çaldığında tabelada 4-0 yazıyordu. Trabzospor, kazandığı 3 puanla zirveye daha da yaklaşırken Başkent'teki taraftarını da adeta mes etti.

ANKARA'DA KRAL GİBİ
Trabzon Ankara'da G.Birliği ile oynadığı 36. maçta 17. galibiyetini aldı. Karadeniz ekibi 55 gol atarken kalesinde 34 gol gördü.