“Tüpçüden federasyon başkanı oluyor da...”

Taze teknik direktör, yine kendinden emin konuştu: Benim takımımdan 3 transfer çıkar. Soyadım iddia...

Giriş Tarihi 23 Kasım 2012, 00:00 Güncelleme 23 Kasım 2012, 09:10
“Tüpçüden federasyon başkanı oluyor da...”

İÇİNDEKİLER

Ünlü türkücü Nihat Doğan, sahaya çıktı. Sivri çıkışlarıyla dikkat çeken Doğan, İstanbul 1. amatör küme takımlarından Sarıyer Büyükdere Spor'un Teknik Direktörü oldu ve sporla ilgili yine iddialı konuştu. Taze teknik direktör, sportif hayatını ilk kez anlattı.

'HIYAR' ÇIKIŞI
Doğan, 14 yaşında futbola başladı. Ancak hocasıyla kavga ettiği için futbola küstü ve hayatına türküyle devam etti. Hakan Şükür'ün programına katılan Doğan, spor bilgisiyle herkesi etkiledi. Programı izleyen Evren Nuri Tarhan, hemen türkücüyü aradı ve "Büyükdere'de oynuyorum. Amatörler çok önemli. Sen hocalık yapar mısın?" diye sordu. Çok şaşıran türkücü ise "Kimseye torpil yapmam" deyip, teklifi kabul etti. Hemen işe başlayan Doğan, Büyükdere'yi adeta ipten aldı ve takıma 6 hafta sonra ilk puanını kazandırdı. "Benim takımımdan en az 3 transfer çıkar" diyen Doğan, "Soyadım iddia. Keşke benim gibi 3-5 tane de hıyar olsa da amatör spor kalkınsa" demeyi de ihmal etmedi.

EMRE VE ARDA'YI ALMAZDIM...

Çiceği burnunda teknik direktör Doğan, Fatih Terim için "Türk futbolunun Deniz Gezmiş'idir" dedi. Volkan, Emre ve Arda'nın kendilerini yıprattığını söyleyen Doğan, "Bunlar 'Kötü topçu' demiyorum ama ben olsam bu üçünü almaz, yeni takım kurardım" ifadesini kullandı.

'HÜMANİSTİM'
Nihat Doğan, "Türkücüden teknik direktör olmaz" eleştirilerine yanıt verdi. Doğan, "Tüpçüden federasyon başkanı olursa, türkücüden de hoca olur. Ben hümanist bir insanım. Tüpçü, manav ayırmam. Eh Aziz Yıldırım inşaatçı, Adnan Polat otelci bir büyüğümüz.