F.Bahçe ile kora kor mücadele edeceğiz

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam hafta sonu yapacakları Fenerbahçe maçının kora kor mücadele şeklinde geçeceğini belirtti.

Giriş Tarihi 12 Eylül 2012, 00:00 Güncelleme 12 Eylül 2012, 21:24
F.Bahçe ile kora kor mücadele edeceğiz

İÇİNDEKİLER

Mersin İdmanyurdu Pazar günü İstanbul'da Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Macit Özcan Spor Tesislerindeki antrenman Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde gerçekleşti. Antrenman ısınma koşusu ile başladı. Strcing ve adaptasyon hareketlerinin ardından futbolcular Core Training çalışması yaptı.

Bu çalışmanın ardından arttırmalı anaerobik MML koşusu yapan futbolclar daha sonra yarı saha çift kaleli oyun oynadı. Bazı futbolcular antrenman sonunda şut çalışması yaptı. Antrenman soğuma egzersizleriyle bitirildi. Milli takımından dönen Ben Yahia'da çalışmalara katılırken kaleciler Sehiç ve Cengiz Biçer'in yarın takımla birlikte çalışmalara katılacağı öğrenildi.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam antrenman sonrası yaptığı açıklamada hafta sonu zorlu ve zengin kadroya sahip bir ekip ile oynayacaklarını belirtti. Yavaş yavaş oturan ve pekişen anlayışları ile Fenerbahçe'nin karşısında olacaklarını ifade eden Sağlam, "Dolayısıyla kora kor bir mücadele olacak. Tahmin ediyorum hanımefendilere güzel bir futbol ziyafeti sunacağız" dedi.

Takımdaki sakat oyunculara da değinen Sağlam şöyle devam etti: "Ömer Aysan yavaş yavaş toparlanmaya başladı. Bir terslik olmazsa yarından itibaren bizimle antrenmana çıkmaya başlayacak. Bunun dışında Mustafa Sarp'ın sakatlığı devam ediyor. Onunki biraz zor gözüküyor. Bunların dışında bir iki pürüz var ama onlar çok sıkıntı oluşturacak gibi gözükmüyor."