Emret komutanım

İlk yarım saatte zorlanan Milliler, Purje'nin atılmasıyla rahatladı. Ardından Emre duvarı kırdı... Umut herkesi rahatlattı. Selçuk İnan da perdeyi kapattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2012 Güncelleme 12 Eylül 2012, 02:36
Emret komutanım

İÇİNDEKİLER

Milliler Kadıköy'de coştu... Dünya Kupası elemelerindeki ilk maçında Hollanda'ya deplasmanda 2-0 yenilen Ay-Yıldızlılar, Saracoğlu'nda Estonya'yı 3-0'la geçerek D Grubu'nda ilk galibiyetini aldı.

YÜREKLER AĞIZLARA GELDİ
Milli Takımımız maça çok baskılı başladı. 8. dakikada Burak Yılmaz müsait pozisyonda çok kötü vurdu. 11'de ise yürekler ağızlara geldi. Tolga ile karşı karşıya kalan Lindpere yerde kaldı. Polonyalı hakem Porski penaltı kararı vermedi.

KIRMIZI, İŞLERİ DEĞİŞTİRDİ
15'te Hasan Ali'nin güzel ortasına Burak iyi yükselip vurdu. Pareiko gole izin vermedi. 19'da Burak Yılmaz gole giderken düşürüldü. Hakem Porski, Jaager'e kırmızı kat gösterdi. Frikiği kullanan Burak'ın etkili şutunu Pareiko kornere çeldi. 44'de aradığımız gol geldi... Arda'nın pasında ceza sahasına giren Emre çok iyi vurdu: 1-0.

HOLLANDA BU KEZ 4'LEDİ!
60'da Umut'la farkı ikiye çıkardık. Tecrübeli yıldız Sercan'ın ortasına güzel bir kafa vurdu: 2-0. 75'te gündemdeki isim Selçuk İnan sahneye çıktı ve mükemmel bir golle perdeyi kapattı: 3-0. Grubumuzdaki diğer maçlarda Hollanda deplasmanda Macaristan'ı 4-1 yenerken, Romanya, Andorra'yı 4-0'la geçti.

GELSENE HAMİT!
Milli Takım'ın ilk golünü atan Emre Belözoğlu hemen kulübeye koştu. Tecrübeli yıldız, gol sevincinde yerinden kalkmayan Hamit Altıntop ve Nuri'ye büyük tepki gösterdi. Emre'yi arkadaşları sakinleştirmekte zorlandı.