Barış rüzgarları

Galatasaray’da Başkan Ünal Aysal’ın çabaları en sonunda sonuç veriyor... Bazı yöneticiler ve Fatih Terim arasındaki buzlar erimeye başladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2012 Güncelleme 13 Şubat 2012, 10:48
Barış rüzgarları

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de normal sezonun son 8 maçına lider giren Galatasaray'da hala iç huzur sağlanabilmiş değil... Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, yönetici Sedat Doğan ve Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'la sık sık karşı karşıya gelen teknik direktör Fatih Terim barış için düğmeye bastı.

ÖZTÜRK DE ZEYTİN DALI UZATMIŞTI
Fatih Terim'le yıldızının barışmadığı iddia edilen Adnan Öztürk de geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada tecrübeli hocaya zeytin dalı uzatmıştı. Öztürk, "Başımızda Avrupa Şampiyonu bir teknik adam var. Gerekirse hakemleri de yener" demişti. Alınan bilgilere göre bu sözler nedeniyle mutlu olan Fatih Terim, bu jestin altında kalmamak için yemek organizasyonuna karar verdi.

ORTAK PAYDAMIZ GALATASARAY
Kayserispor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Galatasaray için egolarımızı bir kenara bırakmamız gerekiyor" açıklamasını yapan tecrübeli teknik adamın Başkan Ünal Aysal'la bu konu hakkında özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Terim'in Aysal'a, "Şu anda en çok ihtiyaç duyduğumuz şey birlik ve berabeklik. Hepimizin ortak paydası Galatasaray'dır. Hafta içi tüm yönetime Florya'da yemek vermeyi düşünüyorum" ifadesini kullandığı belirlendi.

GEÇMİŞİ BİR KENARA BIRAKALIM
Aysal'ın Terim'in bu fikrini büyük bir memnuniyet içinde karşıladığı ve "Geçmişte ne yaşanmışsa bir kenara bırakalım. Galatasaray'ın başarısı için tek yürek, tek bilek olalım" diye konuştuğu öğrenildi. Fatih Terim'in yemekle ilgili hazırlıklara başladığı fakat hangi gün gerçekleşeceğinin henüz belli olmadığı ifade edildi.

ÜNAL AYSAL DÜĞMEYE BASMIŞTI
Başkan Ünal Aysal da Gaziantep deplasmanında yaşanan gerginliklerin ardından devreye girmiş, bunun ardından da Ali Gürsoy, Celal Gürcan ve Sedat Doğan'ın ortam açıklaması resmi sitede yayınlanmıştı.

ASLAN HUZURA KAVUŞACAK!
Üç yönetici, "Bu fevkalade önemli süreçte yanlış bir intibaya vesile olmuşsak tüm camiamızdan özür dileriz" ifadesini kullanmıştı. Yöneticilerin attığı bu adımın ardından Fatih Terim'in de barış için düğmeye basması Galatasaray'ın çok yakında huzura kavuşacağının sinyalleri olarak değerlendiriliyor.

AMRABAT İÇİN GELDİM
Öte yandan adı sık sık Fatih Terim'in yerine geçen Eric Gerets, Kayerispor maçına gelmesinin tek amacının Fas Milli Takımı'ndan öğrencisi Amrabat'ı izlemek olduğunu söyledi. Fatih Terim'le çok iyi arkadaş olduklarını ifade eden Belçikalı hoca, "Güzel bir takım oluşturmuş. Umarım şampiyonluğa
ulaşırlar" dedi.