Başkan golften anlamıyor

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti,Yıldırım Demirören için esprili bir yorum yaparak, "Golfünü geliştirmeli" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2011 Güncelleme 20 Ocak 2011, 11:34
Başkan golften anlamıyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ile birlikte Lig Tv'de yayınlanan Futbol Gündemi programına katılan İspanyol yıldız Guti, Başkan Yıldırım Demirören için esprili bir yorumda bulundu. Demirören'in futbolda yaptıklarının ortada olduğunu belirten Guti, "Ancak, golf için aynı şeyi söyleyemem. Golf konusunda biraz daha çalışması ve ders alması gerekiyor. Çok standart oynuyor" diye konuştu.

HEDEF DEVLER LİGİ
Guti, ligdeki şansları ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, "Gerçekçi olmak gerekirse, işimiz zor. Öncelikli hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne katılabilecek bir sırada yer almak. Tabii ki şansımızı sonuna kadar kovalayacağız. Türkiye Kupası ve Avrupa'da da başarı hedefliyoruz" dedi. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde olmanın önemli olduğunu belirten Quaresma da, "Avrupa Ligi'nde iyi bir yere geleceğimize inanıyorum. Türkiye Kupası'nı da kazanmak istiyoruz" diye konuştu. Her iki isim de Beşiktaş'ta olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Böyle bir Başkan'a ve böyle bir taraftara sahip olmak her futbolcuya nasip olmaz. Beşiktaş, taraftarı ve stadıyla Avrupa'da ilk 3 sıra içine girer" diye konuştu.

DAHA ÇOK GOL ATMALIYIZ
Ofansif olarak etkili oynadıklarını belirten Quaresma, "Ancak, yakaladığımız pozisyonları kolay harcamadan değerlendirmemiz lazım. Daha çok gol atmalıyız" dedi. Türkiye Ligi'nin sert olduğunu belirten Guti ise, "Buradan hakemlere mutlu yıllar diliyorum. Bizi kollamasınlar, gördüklerini çalsınlar" diye konuştu.

EN İYİSİ ARDA TURAN
Her iki oyuncu da Türkiye'de en beğendikleri ismin Arda Turan olduğunu söyledi.