Fenerbahçe'de asrın bulmacası

Fenerbahçe bir gariplik girdabına doğru sürükleniyor... Akıllarda şöyle bir soru var: Daum Fener'in başında kalacak mı? Yoksa yeni teknik direktör Aykut Kocaman mı olacak?

Giriş Tarihi 15 Haziran 2010, 00:00 Güncelleme 15 Haziran 2010, 11:16
Fenerbahçe’de asrın bulmacası

İÇİNDEKİLER

1- Fenerbahçe yönetimi teknik direktör Christoph Daum ile yolları ayırmak için yoğun şekilde çaba harcıyor.

2- Alman hoca, "Görevimin başındayım. 17 Haziran'da İstanbul'dayım. 19 Haziran'da da oğlumun doğum gününü kutlayacağım" diyor .

3- Aykut Kocaman'ı teknik direktör yapmak isteyen yönetim, Daum'un devre arasında verdiği transfer listesindeki adamları almaya çalışıyor.

BİRBİRİNDEN ÇELİŞKİLİ GELİŞMELER
Sarı-Lacivertliler'de yaşanan gelişmeler, yönetimin uygulamaya koyduğu politikalar ve tarafların yaptığı açıklamalar tam bir çelişki yumağı oluşturuyor. Öncelikli olarak bir gerçek var ki başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi Christoph Daum ile yolları ayırmak istiyor. Bunun için de tecrübeli çalıştırıcının Almanya'da bulunan avukatlarıyla görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. Daum, Mallorca'da tatilini sürdürürken avukatların yönettiği bu görüşmelerde şu ana kadar bir sonuç alınamadı. Bunun nedeni de Daum'un 6.6 milyon Euro istemesi. Böyle olunca da Sarı-Lacivertli camiadaki sıkıntılı bekleyiş tüm hızıyla sürüyor.

KOCAMAN BİR TÜRLÜ AÇIKLANAMIYOR
Yönetim Daum ile yolları ayırmaya çalışıyor ama diğer yandan da transferde ilginç bir yol izliyor. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının ellerindeki transfer listesi ocak ayındaki ara transfer döneminde Daum'un verdiği isimlerden oluşuyor. Yani Krasic, Stoch, Hazard ve Suarez, Alman hocanın Fenerbahçe'ye transfer etmek istediği isimler. Kısacası yönetim hem Daum ile yolları ayırmaya çalışıyor hem de onun verdiği listedeki isimleri almaya çalışıyor. Ve bir önemli konu da tecrübeli çalıştırıcının sözleri. Daum, "Ben Fenerbahçe'nin hocasıyım. 17 Haziran'da İstanbul'dayım. 19 Haziran'da da oğlum Jan Paul'un doğum gününü kutlayacağız" diyor. Bu da yönetimin Aykut Kocaman ismini açıklamasını geciktiriyor. (Habertürk)