Bir Cd ile yıktılar!

Hazırlanan görüntülü Cd'de G.Saray'ın file bekçisi için ilginç notlar vardı: "Uzaktan ve aşırtma şutlarda etkisiz... Karşı karşıya kalınan pozisyonlarda iyi... Geri paslarda zorlanıyor ve topu çıkartamıyor..."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2010 Güncelleme 30 Mart 2010, 10:00
Bir Cd ile yıktılar!

İÇİNDEKİLER

ORTA SAHA, DEFANS VE KALECİ
Fenerbahçe'nin Galatasaray zaferinin detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor... Teknik direktör Christoph Daum'un maçtan 2 gün önce Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'nde futbolcularına Galatasaray ve özellikle kalecileri Leo Franco ile ilgili bilgiler içeren Cd dağıttığı ortaya çıktı. Bu Cd'de Sarı-Kırmızılı ekibin özellikle orta sahada ve savunma hattındaki zaafları deşifre edilirken en çok da Arjantinli file bekçisi Leo Franco ile ilgili bilgilerin bulunduğu öğrenildi.



FUTBOLCULAR 2 GÜNDE EZBERLEDİ
Sarı-lacivertli futbolcuların 2 gün boyunca tekrar tekrar izlediği Cd'de Leo Franco ile ilgili olarak şu bilgilere yer verildi: "Uzaktan atılan şutlarda etkisiz kalıyor. Ceza sahası dışında atılan her şut büyük sıkıntı yaratıyor. Geri paslarda zorlanıyor ve topu çıkartamıyor. Peres yapılmalı! Aşırtma vuruşlarda da zaafı var ama karşı karşıya kalınan pozisyonlar en güçlü tarafı."

FENERLİ SELÇUK'U BAĞRINA BASTI!
Süper Lig'de G.Antep ile Türkiye Kupası'ndaki Manisa maçlarında Sarı-Lacivertli taraftarlar tarafından yuhalanan Selçuk Şahin, G.Saray zaferinden sonra Fenerliler'in sevgilisi oldu. Sanal alemde yapılan yorumlarda, "Hep böyle oynamalı. Maçın en iyisiydi", "Şimdiye kadar neredeydi. Cristian'dan daha faydalı", "Gol atmasa bile maçın kahramanı olurdu" ifadeleri kullanıldı.

MAHŞERİN '3' ATLISI!
Fenerbahçe'de dün yapılan idman öncesinde teknik heyet Galatasaraş maçının adamlarını açıkladı! İsmi açıklanan Selçuk, Volkan ve Alex takım arkadaşları tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Dan yapılan antrenmanda sakatlıkları süren Emre, Cristian ve Deniz takımdan ayrı koşu yaparken, Alex'e havuzda dinlenme programı uygulandı.

VOLKAN ÖZÜR DİLEDİ
Derbinin kahramanı kaleci Volkan, son dakikalarda poposuyla topu stop ettiği pozisyon için "Hareketim rakiple alay etmek için değildi. Yanlış anlaşıldım. Özür dilerim" dedi.

ALEX: ÖLÜM KALIM MAÇINDA HAYATTAYIZ
F.Bahçe Kaptanı Alex, derbi galibiyetini Portekizce olarak internetteki sitesinde yorumladı. Sambacı, Ali Sami Yen'de gösterişli bir galibiyet aldıklarını belirterek "Galatasaray maçı bizim için ölüm kalım meselesiydi. Dik bir şekilde hayatta kalmayı başardık" ifadelerini kullandı.

KADIKÖY'DEN VURSAK OLURMUŞ
* Aziz Yıldırım'dan bu sene transfer değil yeni bir ezeli rakip istiyoruz.
* Ali Sami Yen'e kadar gitmemize gerek yokmuş, Kadıköy'den vursak gol olacakmış.
* Mesele 40 metreden gol atmak değil yeğen, mesele 40 metreden gol yemek.
* Tüm operatörlerden "Şampiyon" yaz 1905'e gönder. G.Saray'ın Fener'i yenme hayalleri cebinize gelsin.
* Müjde! Fenerbahçe artık Ali Sami Yen'de Galatasaray'ı yenemeyecek. Çünkü Türk Telekom Arena var.
* Vallahi rezalet, billahi rezalet. Nerede kaldı ezeli rekabet.
* "YEN" yaz 1907'ye yolla. Fener gelsin evinde yensin. Kadıköy'e kadar yorulma.
* Artık G.Saray maçları zevk vermiyor. FIFA bu duruma el koysun ve Cimbom'u bir daha F.Bahçey ile karşılaştırmasın.
* Bu ülkede Anayasa bile değişiyor. Değişmeyen tek şey derbiyi kimin kazanacağı.

FUTBOLCULARIN ÇOCUKLUKLARI

TÜRKİYE'NİN EN GOLCÜ FUTBOLCULARI

FUTBOLCULARIN LAKAPLARI

KARDEŞ FUTBOLCULAR

STATLARIN 3 BOYUTLU GÖRÜNTÜLERİ