Yakıştı mı sana Arda?

Spor camiasının Özhan Abisi binlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. Fenerlisi, Beşiktaşlısı, Bursa'ya akın etti. Ancak ne G.Saray kaptanı ne de G.Saraylı oyuncular ordaydı. Onlar Florya'da saygı duruşu yapmakla yetindi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mart 2010 Güncelleme 25 Mart 2010, 09:10
Yakıştı mı sana Arda?

İÇİNDEKİLER

Sarı-Kırmızılı kulübün eski başkanı Özhan Canaydın dün son yolculuğuna uğurlanırken başta kaptan Arda Turan olmak üzere hiçbir futbolcunun cenazede bulunmaması herkesi şaşırttı. Beyefendiliğiyle gönüllerde taht kurmuş Özhan Canaydın için Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı başta olmak üzere herkes Bursa'ya akın ederken Galatasaray'dan tek bir oyuncu törende bulunmadı. Bir gün önce Lütfi Kırdar'da Yeşilçam Ödül Töreni'ne sevgilisi Sinem Kobal'la birlikte katılan Arda Turan'ın aynı hassasiyeti Canaydın'ın cenazesinde göstermemesi herkesçe yadırgandı.

GALATASARAY'DA MORAL BOZAN GELİŞME


HAKAN ŞÜKÜR'LE İLGİLİ FLAŞ HABER

FLORYA'DA ANMA TÖRENİ
Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Kolombiyalı file bekçisi Mondragon bile cenazeye gelmek için yoğun çaba harcarken takım kaptanı olarak Arda Turan'ın bu cenazede mutlaka bulunması gerektiği belirtildi. Cenazeye gitmeyen Sarı-Kırmızılı futbolcular sadece antrenman öncesi bir törenle Özhan Canaydın'ı anmayı tercih etti. Metin Oktay Tesisleri'ndeki anma törenine takımın idari, teknik kadrosu ve oyuncularının yanı sıra, basketbol takımı, futbol altyapı oyuncuları ve tesis çalışanları katıldı. Saygı duruşunda bulundu.

ÖZEL SEFERLER KONDU
Canaydın'ın cenaze törenine spor, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Canaydın'ın yakınlarının yanı sıra cenazeye Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Terim de katıldı. Ayrıca İstanbul'dan Mudanya'ya cenazeye gidilmesi için özel deniz otobüsü seferleri kondu. Önce ortağı olduğu firmanın bahçesinde Canaydın için tören düzenlendi ve burada konuşmalar yapıldı. Çok sayıda kişinin katıldığı töreninin ardından Canaydın aile mezarlığında toprağa verildi.

TÜRKİYE'YE GELMESİ HAYAL FUTBOLCULAR

ALEX VE DEİVİD MAÇA ÇIKMADAN ÖNCE BUNU YAPIYOR

FENERBAHÇE'DEN YÜZYILIN HAREKATI