Aziz Yıldırım hiç böyle yapmamıştı

12 yıldır F.Bahçe Başkanlığı koltuğunda oturan Yıldırım, önemli bir mazereti olmadıkça takımının her karşılaşmasına gider ve yönetim kurulu toplantılarına mutlaka katılırdı. Ama Yıldırım, artık ikisine de gitmiyor.

Giriş Tarihi 16 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 16 Mart 2010, 09:58
Aziz Yıldırım hiç böyle yapmamıştı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de sezon başında peş peşe alınan başarılı sonuçlarla gelen bahar havası şu günlerde kaybolmuş durumda. Futbolcuların ve teknik direktör Christoph Daum'un oldukça moralsiz ve de üzgün oldukları yüzlerinden açıkça belli oluyor. Antrenmanlarda hiçbir oyuncunun ağzını bıçak açmıyor. Ama başkan Aziz Yıldırım'ın durumu hepsinden daha dikkat çekici... Oynanan kötü futbol ve başarısız sonuçlar nedeniyle takıma küsen Yıldırım, artık ne maça ne de yönetim kurulu toplantılarına gidiyor.

FENERBAHÇE'DE ETO'O OPERASYONU

AZİZ YILDIRIM'DAN ŞOK KARAR

DAUM FENERBAHÇE'DEN GÖNDERİLİYOR MU?


Hiç aksatmazdı

Takımının önceki gün Ankara'da oynadığı Gençlerbirliği maçına gitmeyen Fenerbahçe Başkanı, dün yapılan yönetim kurulu toplantısına da katılmadı. Aziz Yıldırım'ı yakından tanıyanlar için bu çok şaşırtıcı bir durum, zira 12 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Yıldırım, çok önemli bir mazereti olmadıkça her maça ve yönetim toplantısına gidiyordu.

Tabii durum böyle olunca Aziz Yıldırım'la hakkında birçok spekülasyon ortada dolaşmaya başladı. Kimileri rahatsızlandığı, kimileri de takıma iyice küstüğü için Gençlerbirliği maçına ve dünkü yönetim kurulu toplantısına gitmediğini öne sürdü. Hatta istifa edeceğini iddia edenler bile oldu. Gerçek sebebin ne olduğunu ve bundan sonra neler yaşanacağını sanıyorum bugün yarın öğreneceğiz.

Spekülasyonlar var

Bu arada belirtelim; dünkü yönetim toplantısına Aziz Yıldırım'ın dışında asbaşkanlardan Ali Koç ile Vedat Olcay da katılmadı. Bu üç önemli isim olmayınca toplantıdan hiçbir sonuç ya da karar çıkmadı. Yönetim kurulunun geçen haftaki toplantısı da Fenerbahçe Kulübü Genel Müdürü Serkan Acar'ın annesinin vefatı nedeniyle yapılamamıştı. (Hürriyet)

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ


İŞTE FORMASI İÇİN CANINI VERECEK FUTBOLCULAR

BUNLAR DA SOYUNAN SPORCULAR

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ