Düşman çatlatan buluşma

Gençlerbirliği maçı öncesi Samandıra Tesisleri’nde motivasyon toplantısı düzenleyen ikilinin konuşmaları oyuncuları duygulandırdı. Sportif Direktör ve Alman hoca ayakta alkışlandı.

Giriş Tarihi 13 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 13 Mart 2010, 09:41
Düşman çatlatan buluşma

İÇİNDEKİLER

SEZON başından beri F.Bahçe'de aralarında soğuk savaş olduğu öne sürülen Aykut Kocaman ile Christoph Daum ikilisi, futbolculara karşı yapılan motivasyon toplantısında ilk kez ortak söz aldı.

Kış bahçesinde sürpriz

Perşembe akşamı Can Bartu Samandıra Tesisleri'ndeki idman sonrası kış bahçesi bölümünde oyuncular toplandı. Herkes, her zamanki gibi teknik direktörlerini beklerken, karşılarında sportif direktörlerini de görünce şaşırdılar. Aykut Kocaman ile Christoph Daum, Gençlerbirliği maçı öncesi yapılan toplantıya birlikte katıldı.

Sizlere inanıyoruz

Birbirleriyle sorunları olduğu hatta konuşmadıkları bile iddia edilen Kocaman-Daum ikilisi sırayla oyuncularla dertleşmeye başladı. İlk sözü alan Daum oldu ve, "Biz Fenerbahçe'yiz. Bize saldırılıyor. Böyle bir durumda daha da kenetlenmeliyiz. Bizim yıkılacağımızı bekleyenlere karşı en iyi cevabı sahada vermeliyiz" diye konuştu.

Bu sözlerin ardından sıra Aykut Kocaman'a geldi ve, "En kötü dönemimizde bile taraftarımızın bize nasıl destek verdiğine şahit olduk. Size inanıyorlar. Bizler de size inanıyoruz. Taraftara, camianıza ve birbirinize karşı sorumluluklarınız var. Üzerinize düşeni yapın" dedi.

Ayakta alkışladılar

Samimi ortamda gerçekleştirilen ikilinin konuşmasından sonra Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu da söz alarak şunları söyledi:

"Bu formadan herkes korkar, Adımız herkesi titretmeye yeter."


Motivasyon toplantısı etkisini çabuk gösterdi. Oyuncular hep birlikte Kocaman-Daum ikilisini ayakta alkışladı, toplantı büyük bir mutlulukla sonlandı. (Hürriyet)


GALATASARAYLILAR'IN İLGİNÇ DUASI

DÖRT BÜYÜKLERDE BU İSİMLER GÖNDERİLECEK


SİZCE BU FUTBOLCULAR NE YAPIYOR?


NİCOLAS ANELKA NEDEN MÜSLÜMAN OLDU?