Cimbom'da sürpriz buluşma!

Ali Dürüst, Fatih Altaylı, Burak Elmas, Ergun Gürsoy ve Abdurrahim Albayrak gibi isimlerin yeraldığı toplantıda Süren'e "Başkan ol" baskısı yapıldı. "Aday olmam" diyen Süren diğer yandan da fikir değiştirebileceğini ima etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2010 Güncelleme 06 Mart 2010, 09:42
Cimbom’da sürpriz buluşma!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da 27 Mart'ta yapılacak olağan seçimli kongre öncesinde seçim çalışmaları da hızlandı. Adnan Polat'ın, önceki gün "AIG konusunda hata yaptı" diyerek eleştirdiği efsane başkan Faruk Süren dün camianın önde gelenleriyle Üsküdar'da bir araya geldi. Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst, Fatih Altaylı, Ergun Gürsoy, Ali Gürsoy, Osman Hattat, Burak Elmas, Mete Başol gibi camianın önemli isimleri, yemekli toplantıda başkan Faruk Süren'e "Başkan ol" çağrısı yaptı.

ALTAYLI: İKNAYA ÇALIŞIYORUZ
Toplantı sonrası konuşan Süren "G.Saray yol ayrımında. Polat çok çalışıyor ama kadrosu yetersiz. 70 milyon Dolar borca bir 70 milyon daha eklemek iftihar vesilesi olamaz. Adnan Öztürk'ün de programını görmek lazım" dedi. Başkan adayı olmayacağını söyleyen Süren, Altaylı'nın "Süren'i ikna etmeye çalışıyoruz. Ali Dürüst de oluşumun içinde" sözleri hatırlatılınca ise "Sadece ölüler ve aptallar fikrini değiştirmez" diyerek kafa karıştırdı.

AVRUPA'NIN EN İYİ TAKIMINDAYIM!
Galatasaray'ın Avustralyalı futbolcusu Lucas Neill Sarı-Kırmızılı takımı ve Türkiye'yi yere göğe sığdıramadı. Türkiye'nin son derece güvenli bir ülke olduğunu kaydeden Neill, "Avrupa'nın en iyi takımlarından birindeyim. Türk futbolunu her zaman izliyordum. Teklif feldiği zaman heyecanlandım" dedi.

KEiTA ile KEYTA hasret giderdi
G.Saray'ın 3 ay önce Mardin'de açtığı futbol okulunun açılış törenine sırtında "Keyta" yazılı formayla katılan Aydın Güneş isimli bir taraftar hayallerine kavuştu. Minik Galatasaray taraftarı, yöneticilerin organizasyonu sonucu Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek hayranı olduğu Abdül Kader Keita ile buluştu. Aydın Keita diye anılan minik taraftar, "Rüyadayım" dedi.

JO G.SARAY'DA KALMAK İSTİYOR
JO'dan G.Saray Yönetimine mesaj... Brezi lyalı golcü, sözleşmesinin Mayıs'ta bitmesine aldırmadığını söyleyerek ""Kendimi evimde hissediyorum ve uzun yıllar G.Saray'da kalmak istiyorum" dedi.

A2'LERE ŞOK HABER
PFDK, Galatasaray, Beşiktaş, G.Antep, G.Birliği, A.Gücü, Erciyes ve Kocaeli A2 takımlarını hükmen yenik ilan ederek 3'er puanını sildi. Kulüplerin Tahkim'e başvuracakları öğrenildi.


AYAĞI KIRILAN FUTBOLCULAR

EFSANELERİN UNUTAMADIKLARI DERBİLER

SÖZLEŞMESİ BİTECEK FUTBOLCULAR

ELDE PATLAYAN TRANSFERLER

FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ