Gazeteler, "Dunga, Dünya Kupası sonrası Milli Takım'dan ayrılacak Yeni rotası F.Bahçe olabilir" diye yazdı Sezon sonu Daum'u göndermeyi planlayan yönetimin Dunga'yla gizli bir görüşme yaptığı da iddia edildi
Fenerbahçe'de Carlos Dunga sesleri yükseliyor... Sarı-Lacivertli takımın üst üste kötü sonuçlar alması nedeniyle sezon sonunda Christoph Daum'la yolları ayırmanın planlarını yapan yönetimin Brezilya Milli Takımı'nı çalıştıran Dunga ile ilgilendiği öne sürüldü. Brezilya basınında çıkan haberlerde, "Dunga artık kulüp takımı çalıştırmak istediği için 2010 Dünya Kupası'nın ardından Brezilya'yı bırakacak. Daha önce Parreira, Zaccheroni ve Zico'nun çalıştırdığı Fenerbahçe şimdi de Dunga'yı istiyor" ifadesi kullanıldı.
BREZİLYA EKOLÜNE DEVAM! 37 yaşındaki Dunga'yı Valencia, Juventus ve Porto'nun da istediği, elini çabuk tutmak isteyen Fenerbahçe yönetiminin çok gizli bir şekilde başarılı teknik adamla görüştüğü de öne sürüldü. Takımın iskeletini oluşturan Brezilyalı futbolcuların Alman Daum'la iyi uyum sağlayamadığını düşünen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Dunga'yı çok istediği belirtiliyor. Yıldırım, takımdaki Brezilyalı futbolcuların basında sık sık eleştirilmesine rağmen yeni sezonda da "Samba Ekolü"nden vazgeçmeyi düşünmediği gelen haberler arasında.
FORVETTE İLK ADAY HUNTELAAR Sezons onunda Daniel Güiza'yla yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe yönetimi, transfer listesini de şekillendirmeye başladı. Sol kanat için Liverpool'lu Ryan Babel'i düşünen yönetim, forvete de Milan'da oynayan Klaas Jan Huntelaar'ı almak istiyor. İtalya'da aradığı ortamı bulamayan Hollandalı yıldızla menajerleri aracılığıyla görüşmelere başlayan yönetim, 15 milyon Euro'luk bonservis ücretini de aşağı çekmeye çalışıyor.