Cimbom, Fener'i ne zaman yenecek?

Hasan Şaş, "Son 10 yılda F.Bahçe'nin elinden aldığımız şampiyonlukları biz yaşasak bunalıma girerdik" dedi...

Giriş Tarihi 18 Şubat 2010, 00:00 Güncelleme 18 Şubat 2010, 21:05
Cimbom, Fener’i ne zaman yenecek?

İÇİNDEKİLER

G.Saray'ın eskİ futbolcusu Hasan Şaş, Kanal 24'te yayınyanan Güzel Oyun programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KADIKÖY'DE GALİBİYET YÜZÜ GÖREMEYEN CİMBOMLULAR

AZİZ YILDIRIM BANA ASTRONOMİK BİR TRANSFER TEKLİFİ YAPTI

"Küçüklüğümden beri hayattaki tek amacım Galatasaray'da futbol oynamaktı. Futbol oynayamasam bile bekçi olmaya bile razıydım. Tüm amacım o formayı sırtıma geçirmekti. Ankaragücü'nde oynarken de Galatasaraylı olduğumu takım arkadaşlarım biliyordu. Ama ilk transfer teklifi F.Bahçe'den geldi. 1996'da Rıdvan Dilmen ile Ankara'da buluştuk. Ama ben 2 ay önce Fatih Terim'e söz verdiğim için teklifi geri çevirdim. Sezon sonunda bu kez Aziz Yıldırım, Türk Futbolu'nun çok üzerinde bir para teklif etti fakat Galatasaray'a transfer oldum." 'G.Saray beni Ankaragücü'nden 2 milyon dolara alabilecekken 4 ay sonra 4.5 milyon dolara aldı. Bence bu yönetici başarısızlığıydı.

LINCOLN'E TAKIM İÇİNDE ANTİPATİ DUYULUYORDU

"Lincoln, Galatasaray tarihinin en fazla para verdiği oyuncudur. Galatasaray ona 13.5 milyon euro ödedi. Onu benden başka kimse uyarmıyordu. Parayı herkes alabilir ama bunun karşılığını verene saygı duyulur. Takım içinde kendisine antipati duyuluyordu. İlk parasını alan o, deplasmana gelmeyen o; ama gücü yeten konuşabiliyordu Lincoln'e."

LAPORTA BAŞKAN SEÇİLMESEYDİ BARCELONA'DA OYNAYACAKTIM

"Dünya Kupası'nın ardından bir çok Avrupa takımının transfer listesindeydim. Ancak menajer kazığı yedim. Dil bilmediğim için karşı tarafla ne konuşulduğundan haberim yoktu. O dönem gitmeyi çok istedim ama bir türlü olmadı. Dönemin Barcelona teknik direktörü Antic, Laporta başkanlığa seçilmeseydi ben sezon sonu Rüştü ile birlikte Barcelona'da forma giyecektim"

F.BAHÇE'NİN ELİNDEN ALDIĞIMIZ ŞAMPİYONLUKLARI BİZ YAŞASAK BUNALIMA GİRERDİK "

Son 10 yılda F.Bahçe'nin elinden aldığımız şampiyonlukları biz yaşasak bunalıma girerdik. 2006'da son saniyede şampiyonluk alındı. Ligin bitimine 3 hafta kala F.Bahçe bizi Kadıköy'de 4-0 yendi..Ama feci sevindiler. O gün takım otobüsünde Hakan Şükür'e, şampiyon olacağız dedim. Otobüste herkes inanmaya başladı. F.Bahçe o yıl iyi oynamadan çok maç kazanmıştı. Bu iş bir yerden dönecek diye düşünüyorduk ki, hem de nereden döndü. Şu anda F.Bahçe ile G.Saray'ın şampiyonlukları 17-17'dir. Son 3 şampiyonluğa bakın: Yoktan var eden bir takım 2001-2002, Son saniye 16 dakika şampiyonluğu 2005-2006 ve hocası gönderilmiş bir takım 2007-2008. Bunlar yaşanmasa 20-14 olurdu. Çok değerli şampiyonluklar bunlar."

RÜŞTÜ REÇBER HAYATINDA BÖYLE BİR TEPKİYİ BİR DAHA GÖRMEZ!!!

SERVET ÇETİN'İN FUTBOLA BAŞLAMASI TAMAMEN TESADÜF MÜ?

ESKİDEN TÜRKİYE'DEYDİLER PEKİ YA ŞİMDİ?