Abitoğlu isyanı!

Sarı-Lacivertli yöneticiler Eskişehir ile oynadıkları lig maçında kötü yönetim gösterdiği gerekçesiyle topa tuttukları Abitoğlu'nun yeniden maçlarına verilmesine, "Yeni bir tezgah mı" şüphesiyle yaklaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2010 Güncelleme 11 Şubat 2010, 08:44
Abitoğlu isyanı!

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe'den büyük öfke... Sarı-Lacivertli yönetim Manisa ile oynayacakları lig maçına hakem Kamil Abitoğlu'nun atanmasına tepki gösterdi. Başkan Aziz Yıldırım 5 Aralık 2009'da Eskişehirspor'la oynadıkları lig maçı sonrası Abitoğlu'nu eleştirerek, "Bu hakemler nedeniyle kulübümün hakkını savunamıyorum" demiş ve ardından Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa etmişti. Bu olayın üzerinden çok geçmeden Abitoğlu'nun Manisa maçına atanması Sarı-Lacivertliler'i çıldırttı.

YENİ BİR TEZGAH KURULACAK
Fenerbahçeli yöneticilerin Diyarbakırspor maçında büyük hatalar yaptığı gerekçesiyle topa tuttukları Koray Gençerler'e öfkeleri henüz geçmeden Manisaspor maçına Kamil Abitoğlu'nun atanacağı haberi şok yarattı. Sarı-Lacivertli yöneticiler Futbol Federasyonu'yla soğuk savaş yaşarken, "Gözümüz hakemin üzerinde olacak. F.Bahçe'ye karşı yeni bir tezgah kurulursa buna asla izin vermeyeceğiz" dedikleri gelen bilgiler arasında.

BENİ CARLOS ENGELLEDİ
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Santos ilginç bir açıklama yaptı. Globo Esporto gazetesine konuşan Brezilyalı futbolcu, "Carlos'la aynı takımda forma giymek her futbolcunun hayalidir. F.Bahçe'de oynadığı süre içinde bana çok şeyler kattı. Ancak şu gerçek ki Carlos takımda oynadığımda savunmanın solunda o oynuyordu. Bu durumda orta sahanın solunda yer alıyordum. Bu nedenle Carlos'lu dönemde Brezilya Milli Takımı'ndaki sol bek görevimi kaptırdım. Bu kaderin bir cilvesi" diye konuştu. Santos kendisini Aykut Kocaman'ın getirdiğini belirterek, "Türkiye'de çok mutluyum" dedi.

F.BAHÇE'YE SEVGİ SELİ
F.Bahçe'ye Bursa'da çiçekli karşılama... Sarı-Lacivertli futbolcular kupanın rövanşı için gittikleri Bursa'da bir grup taraftar tarafından çiçeklerle karşılandı. Taraftarlar futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. F.Bahçe geceyi Holiday Inn Otel'de geçirdi.

GÖKHAN ÜNAL İLK KEZ 11'DE
Daum Bursaspor önünde bazı oyuncuları dinlendirmeyi planlıyor. Sakatlıkları bulunan Lugano, Özer, Cristian ve kart cezalısı Mehmet Topuz'la Deivid kadroya alınmadı. Genç oyuncular Okan, Gökay ve Furkan ise kadroya dahil edildi. F.Bahçe'nin devre arasında transfer ettiği Gökhan Ünal ilk kez ilk 11'de oynarken forvette Güiza ile birlikte yer alacak.

VEDERSON İKİZ BABASI
Fenerbahçeli Vederson ikiz babası oldu. Sarı-Lacivertli oyuncunun eşi Ailana'nın Brezilya'da ikiz kız bebek dünyaya getirdi. Vederson'un ayrıca 3 yaşında bir kızı daha bulunuyor.


FENERBAHÇE'NİN EFSANE OYUNCULARI

TRABZONSPOR'UN EFSANE FUTBOLCULARI

GALATASARAY'IN UNUTULMAZ FUTBOLCULARI

BEŞİKTAŞ'IN UNUTULMAZ FUTBOLCULARI


'3 BÜYÜKLER'İN UNUTULMAZ İSİMLERİ

SÜPER LİG'İN ALTIN KARMASI