Fenerliler bu açıklamalara ne diyecek?

Daum'un UEFA kupasıyla ilgili yaptığı bu açıklama çok tartışılacak türden... Beşiktaş'la başladığı Türkiye macerasına F.Bahçe ile devam eden Christoph Daum, son durağının sarı-lacivertli kulüp olduğunu söyledi.

Giriş Tarihi 10 Şubat 2010, 00:00 Güncelleme 10 Şubat 2010, 16:29
Fenerliler bu açıklamalara ne diyecek?

İÇİNDEKİLER

Başarılarla dolu teknik direktörlük kariyerini F.Bahçe'de noktalamak istediğini belirten Alman çalıştırıcının hedefi takımını 3 yıl üst üste şampiyon yapmak. Yılda 3.2 milyon Euro kazanan ve ligi zirvede bitirmesi durumunda da 1 milyon Euro ekstra prim daha alacak olan Daum, maddi anlamda da takımın yıldız futbolcuları kadar kazanç elde ediyor.

F.Bahçe'yi 3 yıl şampiyon yapacağını vurgulayan tecrübeli hoca, 3 yılda cebine 15 milyon Euro gibi dudak uçuklatan bir para koyacak. Kazanacağı bu parayla hayatını garanti altına alacak olan Daum'un bu güvencesi, futbola bakış açısını değiştiriyor. Lige 3 yıl ambargo koyarak alacağı 15 milyon Euro'yla emekliliğe ayrılmayı planlayan Daum, yakın çevresine ileriye dönük planlarını anlattı.

'UEFA KUPASI HAYALCİLİK'

İşte "F.Bahçe benim son durağım olacak" diyen Daum'dan inciler: "Bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıyız. Nisan ayının ilk haftasında şampiyonluğu garantileriz gibi düşünüyorum. Çok iyi bir hava yakaladık. Bu sezon iki kupayı da alma şansımız var. UEFA'da da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Ama hayâlci değil, gerçekçiyim. Kupaları kaldırana kadar kimseyi hayâl alemine sokmam. Ama içimdeki hisler ve tecrübem bu hedeflere ulaşacağımızı gösteriyor.

F.Bahçe'de 3 yıl sonunda şartlar neyi gösterir bilemem ama kulübümle vedalaşıp, hiçbir takımı çalıştırmak istemiyorum. Ailemle dünyayı dolaşmak, onlara vakit ayırmak istiyorum."

Öte yandan FB TV'deki 'Teknik Analiz' programına katılan Daum, sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunda sistem değişikliğine gideceklerini söylerken Mehmet Topuz'a şu sözlerle sitem etti: "Hareketi çok gereksizdi. Kontrolünü kaybetmişti." (Vatan)

FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ