Denizli'ye bırak baskısı

Beşiktaş'ın hocası ameliyat sonrası yapılan bırak baskılarına, "Sezon sonuçlanana kadar takımın başında kalacağım" cevabını verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2010 Güncelleme 04 Şubat 2010, 08:25
Denizli’ye bırak baskısı

İÇİNDEKİLER

Mustafa Denizli noktayı koydu... Beşiktaş Teknik Direktörü geçirdiği ameliyat sonrası yakın çevresinin yaptığı, "Çok yıprandın. Sağlığın tehlikeye giriyor. Görevi bırak" baskısına hayır dedi. Tecrübeli hoca, "Çok iyiyim. Hiçbir sorunum kalmadı. Bir takımı yarı yolda bırakmak bana asla yakışmaz. Sezon sonuna kadar görevdeyim" diye konuştu.

Şampiyonluk şansımız var
Denizli kendisini hastalıkların yıldıramayacağını vurgulayarak, "Beşiktaş'ta en azından sezon sonuna kadar kalacağım. Çok büyük hedeflerim var. Ligde şampiyonluk şansımız hala devam ediyor. Beşiktaş'ın başarısı için gereken her şeyi yapacağız. Bu takımın şampiyonluk şansı hala sürüyor. Heyecanımı hiçbir zaman kaybetmedim. Bu takım hak ettiği yere gelecek" ifadesini kullandı.

Cevabım sahada
Tabata kendisi hakkında yapılan olumsuz eleştirilere sahada cevap vereceğini söyledi. Siyah-Beyazlı oyuncu, "Sezon başından beri bazı çevreler hep beni eleştirdi ve ne zaman gönderileceğimi tartışmaya başladı. Bundan sonra hayatımın futbolunu oynamaya kararlıyım" dedi.

Kondisyon idmanı
Beşiktaş dün kondisyon çalışması yaptı. Ameliyat olan Mustafa Denizli'nin yerine takımı Tayfur Havutçu çalıştırdı. Tedavileri devam eden Hakan Arıkan ve Ferrari takımdan ayrı olarak çalıştı.

AYAĞI KIRILAN FUTBOLCULAR

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKİYE'DE TOP KOŞTURAN EN İYİ KALECİLER


FUTBOLCULAR BU LÜKS OTOMOBİLLERİ KULLANIYOR

TÜRKİYE'YE GELİP SONRA YILDIZ OLAN FUTBOLCULAR